NJOJ KORONA NE MOŽE NIŠTA: Katarina Grujić zamaskirana od glave do pete išla u nabavku (VIDEO)

Brojne javne ličnosti i dalje ne poštuju preporuke nadležnih organa u vezi sa vanrednim stanjem i epidemijom koronavirusa, ali ne i mlada muzička zvezda Kaća Grujić, koja je školski primer kako se treba ponašati tokom ovih dana.

Njoj je za petama danima bila ekipa emisije "Paparaco lov", koji su uspeli da je uhvate jednog popodneva, kada je napustila svoju porodičnu vilu i uputila se u nabavku potrepština. Iako iskusni, paparaci su jedva prepoznali zgodnu muzičku zvezdu, budući da je iz kuće izašla zamaskirana od glave do pete!

Zgodna pevačica do obližnje apoteke krenula je pod "punom ratnom opremom" - sa zaštitnom maskom na licu i rukavicama na rukama, a na sve to imala je i kačket na glavi, zbog čega ju je malo ko prepoznao.

Strpljivo je čekala red u apoteci, tokom čega je držala propisnu udaljenost od sugrađanina ispred sebe, a za svaki slučaj, preporučenu razdaljinu od dva metra lepa pevačica povećala je na čak tri. Nakon što je pokupovala šta joj je trebalo, krenula je dalje, a za njom i ekipa "Paparaco lova".

Grujićeva je potom pokupila sestru, a onda svratila do menjačnice i obližnje radnje, gde je pokupovala voće jer su joj, razume se, zdravlje i imunitet na prvom mestu, posebno sada.

Više se nije zadržavala, a nakon što je završila sve obaveze vratila se u svoj luksuzni četvorotočkaš koji je, takođe, rešila da dezinfikuje i ništa ne prepusti slučaju! Odmah nakon što je zauzela mesto vozača, lepa Kaća poprskala je rukavice asepsolom, sve dezinfikovala, a potom pažljivo prebrisala volan.

Tek nakon temeljne dezinfekcije, zgodna pevačica nastavila je dalje svoj put ka porodičnom domu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Paparazzo Lov // DNK - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još