IMAM JEDNU VRADŽBINU, ČIBE, KOVIDE, ČIBE: Dragan Jovanović na šaljiv način posavetovao pratioce kako da pobede korona virus (VIDEO)

Glumac Dragan Gagi Jovanović je na humorističan način pokazao kako možemo da pobedimo korona virus, a dovoljno je samo pratiti njegove savete.

Naime, glumac se porukom obratio putem društvenih mreža nadajući se da je većina ljudi u svojim domovima, a za ekranizaciju je bila zadužena supruga Branka Pujić.

Ona je podelila objavu na Instagramu uz opis:

- Vrač sa Tornika.

- Imam jednu vradžbinu kako da pomognete, ne traje dugo, ali znači mnogo. Potreban vam je globus i sredstvo za dizinfekciju, može da bude u gelu, a može da bude i alkohol. Mi ćemo uzeti gel i istisnućemo sadržaj na globus, i namazati sve površine koje su zaražene, to jest na područja na koja su bačene čini. Kada smo sve ovo lepo namazali i govorili "Iš, korona iš, korona" "Ćao, viruse" ili "Čibe, kovide, čibe". Potom je potrebno da okrećete ovaj globusa sa iskrenom željom govorite "Ljubav, ljubav, dostojanstvo, solidarnost, poštenje, pravda". Na kraju promućkati globus uz pevanje "Hakuna matata". Ostanite kod kuće - poručio je Gagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic) on

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: _blejzmodesti/Instagram

Pogledajte još