TRPI JAKE BOLOVE ZBOG SILIKONA: Goga Sekulić mora na operaciju smanjenja grudi

Pevačica Goga Sekulić trebalo je da bude operisana u martu, ali zbog celokupne situacije sa pandemijom koronavirusa sve se pomera.

- Kičma me i dalje veoma boli zbog silikonskih grudi. Posebno zbog toga što Vasilija stalno nosim, ali šta ću, ja sam takva majka, ništa mi nije teško kada je moj sin u pitanju. Još uvek ne znam gde ću obaviti operaciju smanjenja grudi. Tražim nekog dobrog specijalistu koji će to odraditi perfektno. Konsultovaću se sa prijateljicama koje su to radile. Možda se odlučim za nekog doktora u Švajcarskoj, a možda to bude bio neko iz Beograda - kaže pevačica koja inače živi na relaciji Beograd - Cirih, ali se ne žali da to utiče na njen brak.

- Mnogi se pitaju kako opstajemo, ali nama ide dobro. Zasad nema problema u braku. Imamo poverenja jedno u drugo i to je najbitnije. Ne drma me ljubomora kada smo razdvojeni, ali ni njega. On zna čime se ja bavim, to je prihvatio i nema problem s tim. On ima više razloga da bude ljubomoran na mene, jer je moj posao takav da sam stalno okružena muškarcima, ali nije. Svestan je i da ne mogu u svakom momentu da mu budem dostupna. Ne mogu da mu se javim u toku nastupa, na primer - objašnjava Goga, koja je zadovoljna i kako njena karijera funkcioniše.

- Nedavno sam objavila pesme koje su sada moderne i mislim da sam se u tome dobro snašla. Oduvek sam bila pop-folk pevačica i mogu da koketiram sa raznim žanrovima. Nove pesme će biti u stilu koji meni najbolje leži i u kojem me je publika zavolela.

Izvor: Blic.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još