PRALA SAM NOGE TVOJOJ MAJCI: Anabela Atijas otkrila skandalozne detalje iz braka sa Gagijem Đoganijem (VIDEO)

Saga Đoganijevih se nastavlja, za crnim stolom isplivale su nove mračne tajne iz braka Anabele i Gagija.

Gagi Đogani sve vreme je uvlačio ćerku Lunu Đogani u svađi sa njenom majkom Anabelom Atijas, zbog čega je voditelj Milan Milošević upitao zadrugara zbog čega to radi.

Gagi se osvrnuo i na sukob Anabele i Lune i ranim jutarnjim satima koji se desio.

- Gagi, sinoć ona Lunu nije napala za ovu temu, već za drugu temu, nema veze sa ovom temom - prokomentatisao je Milan.

- Nema veze, ali na koji način je to uradila... Ljudi su se zgrozili, koji je to pristup prema detetu. Ona nju napada i haos je napravila, ona nema pristup - urlao je Gagi.

- On je spominjao njenu majku pre Đoleta, on je i te kako mešao njene roditelje i majku i sve. Đole je spomenut sam od sebe, isto tako ga je spomenula Luna - obrazložio je Lepi Mića.

- Anabela je prišla Đoletu i zagrlili su se i poljubili su se i izmirili su se i bilo mi je puno srce. Moraš da prestaneš da me blatiš, moraš da pričaš malo lepo o meni. Tvoja čestitka je ulaz u Zadrugu, glupačo jedna! Ti si željna kamere, ti bez toga ne može da živiš! Ona je poslala Zlatinom suprugu... - uzvratio je Gagi.

- Da, a posle toga se odrekao u Amidžiju, on je napravio dete ženi koju je Slađa dovela u kuću kao svoje treće dete. Stariji je od nje 20 godina! Sram ga bilo! Ja sam tvojoj majci prala noge. Jeste, došla sam tebe da pobedim. Čovek je rekao da treba nekom Luni ko će da je kali i da treba neko da je kali još jače, ja sam mu napisala poruku da i njegovu ćerku treba neko tako da kali - odbrusila je Anabela.

- Čovek nije ništa loše rekao, izvini što sam morao da kažem, možda sam sad uvalio čoveka u nešto - dodao je denser.

- Ista ta Zlatija je bila Lunina podrška prošle godine i snimila pesmu za to - zaurlao je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još