NE VERUJTE IM: Tri horoskopska znaka ne drže data obećanja

Veoma je važno da imate poverenja u nekoga. Međutim, problemi nastaju kada vam osoba da obećanje, a ne može da ga ispuni. Saznajte koji znakovi to rade češće od drugih.

Vaga

Vage imaju potrebu da udovolje svima, i žele da usreće svakoga. Oni žele da ih ljudi vide kao nekoga kome mogu da veruju i ko je pouzdan, pa će dati obećanja koja verovatno neće održati.

Bilo bi mnogo bolje da Vage budu iskrene i priznaju samo da ne žele nešto da urade, ali se plaše da će upasti u probleme. Oni daju toliko velika obećanja da bi, ako o njima razmisle malo bolje, i sami zaključili da ne mogu da ih održe.

Strelac

Ako Strelci mogu da održe reč i usput izgledaju dobro bez mnogo muke, onda će je možda i održati. Međutim, često su neoprezni kada obećavaju nešto, i dobre su šanse da će brzo zaboraviti na to svoje obećanje.

Ne zaborave oni svoje obećanje zato što su zlonamerni. Ponekad su, jednostavno, sami sebi važniji od bilo koga drugog.

Blizanci

Kad Blizanci daju obećanje, oni imaju jaku nameru da ga ispune. Problem je u tome što oni žele da urade mnogo stvari odjednom i onda ne mogu sve da stignu.

Kada nešto obećaju, ne razmišljaju mogu li to zaista i da urade. Teško im je da ostanu usredsređeni na zadatak. Plaše se neodobravanja i toga da će nekog razočarati, pa često daju obećanje samo kako bi se kasnije "izmigoljili" i izbegli da ga ispune.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.