NE ZNAJU ŠTA JE MONOGAMIJA: Tri horoskopska znaka teško ostaju verni u ljubavi

Niko ne želi da bude prevaren u vezi, ali nekim ljudima vernost jednostavno nije jača strana.

Ako ste rođeni u jednom od ova tri znaka, za svoje neverno ponašanje možete da okrivite horoskop jer vam je to zapisano u zvezdama.

Strelac

Najvažnija stvar u životu Strelca je avantura i nisu srećni kada su zarobljeni na jednom mestu kao ni sa samo jednom osobom. Oni vole da upoznaju nove ljude i da stvaraju nova prijateljstva, kao i da svakodnevno probaju nešto novo. Zbog toga ih veza koja ih sputava čini nespokojnim pa im je teško da se nekome obećaju, a još teže da to obećanje ispune.

To ne znači da je nemoguće da Strelac bude posvećen partner – samo morate da uhvatite njegov tempo. Ukoliko mu date slobodu koja mu je potrebna, uvek će vam se vratiti.

Vodolija

Emotivna povezanost nije jača strana pripadnika ovog znaka. Razlog zbog kog žele da ostanu u površnom odnosu je taj što potpuno razumeju odgovornost koju nosi emotivno vezivanje. Oni jednostavno ne znaju da li su dovoljno jaki za to i žele da budu sigurni da su sposobni da održe svoja obećanja. Vodolije obrađuju emocije na način koji drugi horoskopski znakovi ne mogu uvek da razumeju pa zbog toga mogu da deluju neodgovorno. Za njih je beg od nekoga pre nego što ga povrede najnesebičnija stvar koju mogu da naprave.

Ipak, jednom kada čvrsto odluče da budu verni samo jednoj osobi, to i ispune.

Blizanci

Blizanci vole da zasenjuju ljude i to im polazi za rukom. Sa njima u društvu se svi osećaju voljeno jer kao leptiri idu sa cveta na cvet i flertuju sa kim stignu. Zbog toga deluju nepouzdano pa mnogi smatraju da im se ne može verovati.

Međutim, to što Blizanci vole druge ne mora da znači da ne vole svoje partnere. Oni svet vide kao mesto puno mogućnosti i kao priliku da se svi spoje i povežu. Veoma im je važno da utiču na druge, a ako ih neko sputava u postizanju toga, oduzima im ono što ih čini posebnim.

Blizanci su inače veoma posvećeni partneri, ali samo kada nađu osobu koja im se zaista sviđa. Njih nije lako impresionirati.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.