NASLEDNIK STIŽE ZA 90. ROĐENDAN: Supruga Bernija Eklstona čeka bebu

Nekadašnji vlasnik "najbržeg cirkusa" na svetu Berni Eklston uvek je važio za pravog zavodnika, te ne treba da čudi što je na njegove čari pala i 45 godina mlađa Fabijana Flosi sa kojom očekuje prinovu.

Kada su svetski mediji preneli vest da vremešni Berni postaje otac po četvrti put, mnogi su se zapitali ko je zapravo žena koja će mu roditi naslednika.

Berni Eklston (89) od avgusta 2012. godine u braku je sa Fabijanom Flosi, koja je 45 godina mlađa.

Ona je predsednica marketinga za Grand Pri u Brazilu.

Iako je nakon razvoda od Slavice izjavio da više ne planira da se ženi, čini se da je sve palo u vodu kada je upoznao Fabijanu.

Podsetimo, vremešni Berni je četvrta najbogatija osoba u Velikoj Britaniji, s bogatstvom koje se procenjuje na 4,2 milijarde dolara, a prvi put se venčao davne 1952. godine s Ajvi Bamford, s kojom je dobio ćerku Deboru.

Bila je tu i sedamnaestogodišnja veza s Tuanom Tan, koja se završila 1984. godine kada je njegova druga supruga Slavica Radić prvi put zatrudnela. Za 23 zajedničke godine par je dobio ćerke Petru i Tamaru, a krajem 2008. godine britanski "The Sun" otkrio je da se atraktivna Riječanka iselila iz njihovog doma i zatražila razvod. Iz braka je navodno izašla bogatija za jednu ili 1,5 milijardi dolara.

Izvor: Kurir.rs
Foto: fabianaecclestone/Instagram

Pogledajte još