TVOJ MOMAK VOLI MUŠKARCE I TEBE: Luna Đogani iznenađena Markovim ponašanjem, Anabela joj očitala bukvicu (VIDEO)

- Kad ćeš više da ojačaš kada se posvađaš sa Markom, ne možemo više da te gledamo, nije smak sveta? - pitao je Gagi Đogani svoju ćerku Lunu  Đogani. Nakon haosa koji je izbio zbog Marka Miljkovića i Anabele Atijas.

- Nije smak sveta, o čemu ti pričaš? Sada bih se vratila u "Zadrugu 1" da me svi napadaju i skaču na mene, nego vas da gledam kako se svađate - rekla je Luna.

- Ljubav moja, kada ćeš da shvatiš da te ovaj čovek ne voli, ostavio te na dan finala. Jednom je dao 2.000 dinara, vidi šta radi. Nisam imala, bila sam razvedena, nije imao ko detetu da da pare. Mi smo joj ostavili pare, ali nije bilo dovoljno. Ovo sam došla da ti pokažem, ovo nije ljubav. Šta treba da se desi da bi shvatila, da počne da nas tuče? - rekla je Anabela.

- U ljubavi se ovakve stvari ne rade, apsolutno ne znam zašto radi ovo. Ne znam da li radi namerno da bi me odgurnuo od sebe. Mislila sam da je ovoga puta to to, međutim, opet pokazuje da mu je sve drugo bitnije. Tek ću sada da prespavam čitav dan - objašnjava Đoganijeva.

- Ustaćeš i te kako hoćeš, ako treba za kosu ću da te dovučem. Tvoj momak voli i muškarce i tebe! Priznaj, što nisi oženjen sa 36 godina? - pitala je Atijasova.

- Luna neće da se trgne jer se plaši, ovo je klasična manipulacija, vidite da joj se unosi u facu. Ona zna da je mama spremna da iznese sav prljav veš o njoj, kao što je iznela o Gagiju i svima, zato ćuti - prokomentarisao je Miljković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još