LEKARI SE BORE ZA PEVAČICIN ŽIVOT: Edita se oglasila i otkrila zdravstveno stanje Indire Aradinović! (FOTO)

Pevačica Edita Aradinović, sestra takođe pevačice Indire Aradinović, oglasila se javno na društvenoj mreži Instagram i rekla da se stanje njene sestre drastično pogoršalo i da se lekari bore za njen život.

Edita je navela da je Indi bila na operaciji želuca iz estetskih razloga, ali da su se pojavili drugi zdravstveni problemi nakon operacije:

- Kada su joj uradili gastroskopiju videli su da sonda ne prolazi. Sledeći korak je operacija, gde su uvideli da ona ima jak upalni proces pankreasa i slezine, a da je želudac maltene uvrnut. Slezinu su joj otklonili, ugradili bajpas, a želudac joj jos malo "prekratili".

Nakon što je Indi puštena na kućno lečenje, Edita je rekla da je njena sestra dobila i vodu u plućima:

- 3. aprila temperatura je ponovo pocela da raste, pluća su pocela da je bole, jer je prilikom cele katastrofe dobila i vodu u plućima.

- Trenutno je na intenzivnoj i u ovom momentu se bore za njen život. Razmatraju još jednu operaciju, a nama ostaje da se molimo da se to ne desi i da se njen organizam sam uz lekove i terapiju izbori, jer je svaka operacija rizična. Još uvek nije jela. Nije se naspavala - istakla je Edita i dodala:

- Poželela sam da podelim sa vama jednu od situacija kroz koju prolazi jedna obična porodica. Hvala svima na podršci, savetima! Čuvajte se, budite dobro!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: editaaradinovic/Instagram

Pogledajte još