DVA PUTA SE ME OPERISALI, TEŠKO DIŠEM: Indira Aradinović Indi oglasila se iz bolnice

Nakon što je u javnosti sestra Indire Aradinović Indi, Edita, objavila da je zdravstveno stanje njene starije sestre ugroženo zbog hiruške intervencije smanjivanja želuca, Indi se oglasila.

Ona se trenutno nalazi na intezivnoj nezi Kliničkog centra Srbije, gde je primljena u toku jučerašnjeg dana.

- Ono što je za sada najbitnije ste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snadbevena sam svim lekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo videti kako će se odvijati - rekla je Indi u prvom mahu za "Blic".

- Teško dišem zbog vode u plućima koju imam. Drugo danas su mi radili gastroskopiju, te od toga imam mučnine. Ne znam još nalaze. Rečeno mi je da pijem vodu do sutra i da će mi javiti dalje šta će se dešavati - objasnila je pevačica.

Na pitanje, da li je tačno da joj je zdravstveno stanje, odnosno život ugrožen, kaže:

- Mi ne znamo da li je moj život ugrožen ili ne. Dokle god sam u njihovim rukama, odnosno u bolnici sa doktorima to je najbolje rešenje. Život kao život sve zavisi od daljeg sleda događa. Dva puta sam otvarana i imala operacije koje su veoma teške, a nisam se nadala da će do svega ovog doći i da će mi u jednom momentu život visiti o koncu - dodala je Aradinovićeva.

Izvor: Blic.rs
Foto: indy_ara_indira/Instagram

Pogledajte još