VOLIM JE BEZ OBZIRA NA SVE: Gagi Đogani u razgovoru sa Pešićevom otkrio šta misli o Anabeli! (VIDEO)

Gagi Đogani je nakon dugometražnor razgovora sa bivšom suprugom Anabelom Atijas o celokupnoj situaciji seo sa Jelenom Pešić u takozvani "Sikter štab", gde su porazgovarali o svemu.

- Ceo vaš odnos, kada gledam sada, što se kaže: "Ko je stariji, kokoška ili jaje?". Ko je prvi kriv tu... - rekla je Jelena.

- Znaš kako, Anabela je neke stvari videla, ja nisam videla. Kako se ona posvađa, ide ispriča tetki, pa mami, mami koja ne miriše Marka. Što meni nije pričala, ništa mi nije rekla? - ispričao je Gagi.

- To su te ženske teme, prvo ćeš se obratiti ženi - objasnila je Pešićeva.

- Ona zna kakva je mama, što priča mami - nastavio je Đogani.

- Morate da nađete rešenje. Ovo danas što ste pričali, da se dogovorite kao roditelji šta ćete - poručila je Jelena.

- To je naša obaveza, moramo da budemo zajedno. Zvao sam je da vidim šta se izdešavalo pre mog ulaska, to je ključ. Sada mi je sve ispričala. Anabela se mnogo dala, stvarno se dala, eto... Želi da je ima pod kontrolom, ali to je nemoguće. Luna nema osećaj za to što je uzela stan, nisam ni ja imao osećaj kad sam uzeo prvi, nisam shvatio težinu. Znaš kad sam to shvatio... Kad sam prestao da radim i kad nisam imao novac . To deca ne shvataju, ne razumeju. Naročito kada su na vrhu. Danas u Srbiji imati krov na glavom, treba da bude presrećna - istakao je Gagi.

- Drago mi je što ste popričali - priznala je Jelena.

- Bez obzira na sve, ja nju volim kao majku svoje dece, žao mi je da pada i histeriše. Da mogu da pomognem, pomogao bih. Ona već 15 godina ima anksioznost. Život je nije mazio - odgovorio je Gagi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.