ZADOVOLJAN SVOJIM UČEŠĆEM: Stefan Kandić Kendi sa dobijenih 10% glasova izbačen iz Zadruge (VIDEO)

Voditelj Ognjen Amidžić obratio se sinoć zadrugarima i obavestio ih da je došlo vreme za izbacivanje. Nominovani ukućani Iva Grgurić i Stefan Kandić Kendi, koji su inače kako oni navode samo najbolji rijaliti prijatelji koji vole da ukrštaju noge, posle nekoliko sekundi započeli su igru za dupliranje glasova.

U igri je pobedila Iva Grgurić koja je za nijansu prešla cilj. Ivi su duplirani glasovi, a na kraju igre rezultat je bio: 90 procenata za Ivu Grgurić, a 10 posto glasova dobio je Stefan Kandić Kendi.

Zadrugari su se odmah pozdravili sa Kendijem, a Stefan se zatim uputio u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević kako bi sumirao svoje učešće.

Nakon višemesečnog učešća u rijaliti programu "Zadruga" odlukom glasova publike Stefan Kandić napustio je velelepno imanje u Šimanovcima, a potom je u razgovoru sa Dušicom prokomentarisao sva dešavanja u kući.

- Zadovoljan sam svojim učešćem. Što se tiče razgovora sa Milicom, zapravo sam prišao da se pozdravim sa Jelenom, a onda me je ona pecnula, mislim da je nju pogodilo što sam je naveo među pet najgorih osoba u kući. Rekao sam joj da je svakako ne bih trpeo da budemo zajedno, a da se ona ponašala kao što se sada ponaša sa Borom, verovatno bih raskinuo - rekao je Kendi.

- Prvo sam se zbližio sa Milicom, nisam tada video nijednu drugu devojku, ali kasnije sam se smuvao sa Marijanom, bilo mi je lakše da budem sa nekim. Sve veze su mi konfuzne, svaka strana previše trpi. Mislim da su sada najstabilnije veze između Baneta i Ivane i Ive i Filipa. Mislim da Iva sve što radi, radi jer ne razmišlja. Primetna je hemija bila od samog početka između njih dvoje - izjavio je Stefan.

- Stefan i Ivana jesu jedno za drugo, Iva tvrdi da je ljubav mogla i ranije da se desi. Ne mislim da je Ivi krivo, više je ponosna, jer je shvatila to mnogo ranije, pa može sada da svali krivicu na Stefana za mnoge stvari - rekao je Kendi, a onda je prokomentarisao odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića.

- To je još jedna veza koja je mnogo konfuzna, Luna tu mnogo popušta. Marko je isuviše glup, prvenstveno prema jednoj ženi, a onda i zbog toga što je Anabela Lunina majka. Marko više misli na sebe, njega boli što je tu došao neko ko ima argumente ko može da ga pokopa, ona može da ga pogodi tamo gde ga najviše boli - objasnio je zadrugar.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još