KOLIKO PUTA SAM PLAKALA ZBOG LUNE: Sanja Stanković kritikovala Matoru zbog Đoganijeve (VIDEO)

Nakon što joj je dva puta odbila poziv, Sanja Stanković je napokon pristala da razgovara sa Jovanom Tomić Matorom, a onda su porazgovarale o temama koje se provlače već mesecima u "Zadruzi".

- Jednu stvar si naučila od Anabele, da glumiš patetiku, ja neću da ispadnem veštica napolju, javila sam ti se jer mi je bilo žao - počela je razgovor Sanja.

- Da li se ovako završava veza od dve godine? - pitala je Matora.

- Koliko puta sam ti prešla preko j*bene Lune, muka mi je od svega. Da li se sećaš koliko sam prošle godine preplakala zbog te iste Lune, jedva sam prešla preko narukvice. Muka mi je više da se ponižavam, ponižavaš me svojim postupkom - istakla je Stankovićeva.

- Zaboravi na ljude napolju, reci mi šta si videla? Jesi videla ljubav, zaljubljenost, emocije? - ponovo je pitala Jovana.

- Javila sam se Luni, da bih videla tvoju reakciju, ako znaš da mi smeta, ne radi to. Ne mogu da verujem da si se pomirila sa najvećim manipulatorom u "Zadruzi", ona je pretila mojoj majci. Ne mogu da verujem da si rekla pre neki dan: "Ako joj smeta moj odnos sa Lunom, neka raskine." Ti si opsednuta njima - govorila je bivša zadrugarka.

Nakon optužbi na njen račun, Matora je napokon pitala Sanju da li se videla sa bivšim dečkom.

- Da, tačno je, meni je trebala pomoć od Bubilija, pomogao mi je kada mi je trebalo. Saznala sam šta si radila napolju, zvala si svoju bivšu devojku svaki put kada se posvađamo, bila si sa Teom u "Šteti". Poruke si lepo obrisala, a pozive nisi, čak si se i videla sa njom. Tvoj brat mi je potvrdio sve - rekla je Sanja.

- Da li ti misliš da bih ti ja ostavila šifru i telefon, da imam šta da krijem? Ne spominji moju bivšu devojku, ona ima muža i dete sada! To je osoba koja podržava našu vezu, nikada se nismo videle. To je osoba koja je uvek na tvojoj strani - rekla je Matora, a je veza pukla.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još