PRAVA ISTINA O RASKIDU: Zašto su se rastali Ana Mihajlovski i Vuk Kostić?

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić navodno su se samo privremeno razdvojili, jer se glumac po proglašenju vanrednog stanja zabrinuo za zdravlje majke, te je odmah odveo u vikendicu nadomak Beograda. Tu planira i da ostane dok se stvari ne stabilizuju, a voditeljka svakako sledi njegov primer - porodica joj je na prvom mestu i izlazi samo u nabavku.

- Vuk se brine o zdravlju svoje majke Gordane, a kada je shvatio koliko je epidemija koronavirusa ozbiljna, rešio je da preduzme drastične mere. Kostićeva porodica već dugo nedaleko od Beograda ima vikendicu, u koju Vuk često odlazi jer obožava prirodu i lov. Međutim, sada je tamo odveo majku jer je želeo da je skloni iz grada kako bi je zaštitio od svih potencijalnih izvora zaraze - rekao je izvor domaćim medijima, pa objasnio da ga je njegova devojka Ana podržala u odluci.

- Odmah je saopštio Ani da će morati da budu razdvojeni narednih nekoliko meseci jer mu je majčino zdravlje na prvom mestu, što je ona dobro prihvatila. Iako joj veoma nedostaje i volela bi da provodi vreme sa njim, Ana je razumna i shvata da je briga o zdravlju najbitnija. Takođe, voditeljka je sledila primer svog dečka, pa radi očuvanja zdravlja svoje troje dece iz stana izlazi samo kada odlazi u nabavku - izjavio je on, pa dodao:

- Oni se svakodnevno čuju, a iako im razdvojenost teško pada, trude se da to nadomeste. Stalno razmenjuju fotografije i jedno drugom pričaju kako provode dane u izolaciji, a čak se nijednom nisu posvađali. Slažu se bolje nego ikada jer su svesni da je ovo jedini način da zaštite svoje najmilije i da će biti zajedno čim se epidemija završi.

Izvor: Alo.rs
Foto: an_amihajlovski/Instagram

Pogledajte još