TRI KLJUČNA RAZLOGA: Muškarci otkrili zbog čega su se "ohladili" od svojih partnerki

U početku braka sve je potaman i sve teče sjajno. Međutim, posle nekoliko godina zajedničkog života želja za partnerom polako iščezava. Nažalost ovu sudbinu ima većina parova, ali zašto?

Nekolicina muškaraca je odlučila da progovori o ovoj temi, a tri stvari su preovlađivale kod svih.

Seks postaje kao dužnost

- Kako su prolazile godine braka sve smo manje i manje vodili ljubav. Ponekad smo imali zakazane obavezne seks-termine, na primer na godišnjice ili rođendane. Seksualnom životu ipak treba malo spontanosti i strasti. Kad se to izgubi, izgubi se i volja za seksom.

Nikad nije bila raspoložena

- Nakon rođenja našeg drugog deteta mojoj sadašnjoj supruzi potpuno je nestala volja za seksom. Jednostavno, nikada nije imala volje. Nikad mi njene dlakave noge niti nekoliko kilograma viška nisu smetali, međutim, kad stalno slušate: 'Nemam želju', onda i ti – pre ili kasnije – takođe izgubiš želju.

Nisam mogao da ispunim svoje maštarije sa njom

- Nisam baš ponosan na to, ali u nekom trenutku sam počeo da imam određene seksualne maštarije. Prljave stvari nisam želeo da isprobam sa partnerkom, jer bi to uništilo moju ideju o njoj. Zato sam svoje maštarije počeo da ispunjavam sa drugim ženama.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
1 komentar
  1. Dule says

    Setio sam se onog dede koji je u 90. godini dosao lekaru i rekao da mora da se razvede jer nema vise seksa u braku. Na zacudjen pogled lekara, deda kaze Znas doktore ja sam sa svojom zenom jos na medenom mesecu dogovorio da se mogu razvesti ako ne bude bilo seksa i tad smo se sporazumeli da cemo imati skes sve dok ja budem mogao da dignem njene noge, na ramena, a da ona mene istovremeno uzbudi tako da se podigne „mali partner“. E, vidis doktore, ja jos uvek mogu da podignem njene noge na ramena, ali ona ne uspeva da podigne „malog partnera“, tako da je ona kriva za ovaj razvod…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.