OVO JE POSLEDNJE UPOZORENJE, GO*NIMA ĆU IH POLIVATI: Anabela poludela kada je čula da su Luna i Marko imali seks (VIDEO)

Anabela Atijas poludela je kad joj je Zorica Marković otkrila da su Luna Đogani i Marko Miljković prethodne noći imali seks pred punom sobom zadrugara. Ona je zatim krenula po imanju da nađe svog bivšeg supruga i kaže mu ovo.

- Nju treba zvanično proglasiti ludom. Za hospitalizaciju - besna je bila Anabela.

- Ili ćeš ti da ih smiruješ ili ću ja da ih polivam go*nima dok spavaju. Mene više ne interesuje, ja sam luda, pa sam luda. Evo pitaj ih šta ti je ćerka radila noćas u krevetu do njih - besna je bila Anabela.

- Prštalo je sve od seksa, u četiri, pola pet ujutru. Na jednoj strani Edo i Dragana, na drugoj strani njih dvoje - odgovorila je Zorica Marković.

- Da li je to normalno? Da li taj čovek od 37 godina ima obzira prema toj deci koja su napolju. Razgovaraj sa njim, ne sa njom. Ona je luda, pa je luda. Još jednom porazgovaraj sa njima, ovako dok leže, go*nima ću ih polivati. Ta priča ljubav, vole se, pa imaju tuš kabinu. Ovo je poslednje upozorenje, go*nima ću ih polivati - rekla je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.