BIĆU SA NJIM U INAT SVIMA: Luna Đogani se zbog Marka Miljkovića direktno suprotstavila majci (VIDEO)

Marko Miljković i Anabela Atijas posvađali su se i sinoć u toku emisije "Pitanja gledalaca" koju vodi voditelj Milan Milošević, a kada se govorilo o lažima Lune Đogani i o stvarima koje je govorila majci Anabeli i ocu Gagiju o njemu. Problem je nastao u momentu kada je Anabela rekla Luni da će je gađati flašom, a odmah je skočio Marko i posvađao se sa Atijasovom.

- Nemoj ti meni u facu da se unosiš! Razumeš? Meni nećeš! Hajde bre odj*bite! Nemoj meni da se unosite u facu! Dalje metar od moje face, da li ti je jasno? Unosi se non-stop! Gagi, skloni tu ženetučarču. Čupa je za kosu! - vikao je Marko na Anabelu.

- On će meni da brani da ja što sam rodila - pipnem?! Da li je okej da on mene ovako gura? Ja sam nju rodila! Debilu, ti kada budeš rodio... - govorila je Anabela, a zatim se posvađala sa Lunom.

Luna je nastavila da histeriše na svoju majku Anabelu, zbog dečka Marka. Naime, Miljković je ponovo počeo da viče po Beloj kući, braneći Anabeli da priča sa Lunom.

Nakon što je nastao haos za crnim stolom, Luna je ponovo u besu priznala i odbrusila Anabeli da će sa Markom biti u inat svima.

- Biću sa njim, prihvati da ga volim! Biću sa njim u inat svima! - rekla je Luna.

- U inat meni! Devojka je postala patološki lažov kao svoj dečko - odbrusila je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još