U BESU RAZVALIO VRATA: Mensur Ajdarpašić optužio Minu Vrbaški da merka druge muškarce (VIDEO)

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić imali su novu svađu pred zoru koju su započeli u kupatilu. Tada je Mensur optužio Minu da je navodno gledala i odmeravala drugogo cimera iz kuće, što je ona negirala.

Zatim su se jurili do radionice, gde su nastavili sa svađom, a Mina je tamo čak i klekla na pod. Zatim su raspravu nastavili u spavaćoj sobi, a onda i u kupatilu gde je bilo najžešće.

Naime, tada je Mina vrištala, bacala stolicu, plakala i unosila se Mensuru u lice govoreći mu da ništa loše nije radila, dok je on i dalje bio ubeđen da je Mina merkala drugog zadrugara. Ukućani su odmah pritrčali Mini kako bi je opustili u ovoj situaciji i poručili Mensuru da preteruje.

- Nisam, majke mi! Nisam! Koga ja gledam, koga? Koga? Koga gledam? Ma, nisam! Nisam, bre! Nisam pogledala u tu osobu - rekla je Mina.

- Ti se kuneš i lažeš! Posle je priča kako ja ne mogu da napravim pomirenje, pa naravno kada se kuneš i lažeš. Moje oči ne lažu. Kraj! Pravi se bre luda, ja svojim očima vidim. Miči mi je tamo - bio je besan Mensur.

- Ja mislim da ti tripuješ, Mensure. Ostavi malo šanse da preteruješ. Svi mi vidimo šta se dešava - rekla je Ivana Šopić.

- Hajde bre, Mina, batali! Šta je sa tobom! Evo, pomeriću se od tebe! Ona sada neka radi šta god hoće. Evo, ja sam težak. Neću je više dirati. Batali mene, zaboravi, kraj. Izvini! Neću ti ništa prebacivati. Ostaćemo dobri: "Zdravo, zdravo" i to je kraj i tačka - govorio je Mensur Mini.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još