MRTVA SI ZA MENE, UKOPALA SI ME U GROB: Anabela Atijas tokom žestoke svađe sa ćerkom Lunom doživela nervni slom (VIDEO)

Tokom sinoćne emisije na imanju u Šimanovcima došlo je do rasprave Anabele Atijas i Lune Đogani, jer je zadrugarka otkrila da joj je Marko Đedović rekao da će njena majka zbog njenog ponašanja proći kao i Kristina Kija Kockar.

Đoganijevoj to nije odgovoaralo, na šta je Anabela burno odreagovala.

- Ti se srpdaš na moj bol! Tebe boli što sam te se odrekla! Što sam te se odrekla? - uzviknula je Anabela.

- Meni je bitno da moja mama ne ispadne zlo! Sad ćeš ispasti pozitivac, a ja ću ispasti negativac! - odbrusila je Luna.

- E, ovo je patetisanje, da ona kaže da sam se ja nje odrekla, ja koja sam do pre neki dan ginula za to vreme, da ona meni kaže da sam se odrekla. Da, nemam više osećanja prema ovom detetu, ne vidim dete koje sam odgajala, skidala temperaturu, mazila, ta duša je izašla iz nje, radi se o energiji. Ako se nekad vrati moja Luna. Da li sam te ja uništila? Da li je Mića kriv što je on (Marko) rekao sve ono o meni? Ti si mene ubila i pokopala u grob! Ja sam za tebe mrtva - odbrusila je Anabela.

- Luna tebe nije prozvala, ti si se sama prozvala! - ubacio se Marko Miljković.

- Za mene ne postoji stvar preko koje ne bih mogla da pređem mom detetu, ti si se mene odrekla zbog Marka Miljkovića! - urlala je Luna.

- Slagala si čoveka da si imala privatni poziv sa mnom i nije te sramota!? Ja u svoja četiri zida mogu da dubim na glavi, tvoja sestra ima m*da da kaže da je stala iza mene - rekla je Atijasova.

- Ona to nije sigurno uradila! - tvrdila je Luna.

- Šta hoćeš da kažeš? Tvoja sestra je rekla da idem da rasturim g*vno, jer nema majku tri godine! - bila je besna Anabela.

- Onda je Nina dvolična, jer je meni svašta pričala - poručila je Luna.

- Ja ću ovo dete ubiti ovde! Da se udara na moje majčinstvo, devet i po sati sam je rađala! Smešno jeste i žalosno da ona mene dovodi do ludila svojim ponašanjem! Kunem ti se nema tog kojeg će me sprečiti da joj počupam svaku dlaku sa glave! Nisam dobro, nije mi krivo, nije me sramota, imam pravo da se ovako osećam! Nemoj da ti sada razdrobim glavu! Ovo g*vno je tvoj gen! - urlala je Anabela iz nemoći.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.