TOLIKO PUNO LJUBAVI U TAKO MALOM ČOVEKU: Seka Aleksić uputila emotivnu poruku sinu Jovanu (FOTO)

Seka Aleksić je posle duge borbe za potomstvo, prvog sina Jakova rodila u septembru 2016. godine, a krajem janura ove godine na svet je donela svoje dugo dete, sina Jovana.

Seka je u javnosti iskreno govorila o vantelesnim oplodnjama kojima se podvrgla kako bi postala majka i uvek isticala koliku podršku joj je pružio suprug Veljko Piljikić.

Pevačicina upornost se isplatila i sada uživa u majčinstvu, koje je dugo priželjkivala. Svom sinu Jovanu na društvenoj mreži Instagram uputila je emotivnu poruku.

- Toliko puno ljubavi u tako malom čoveku. I kada nije obasjan suncem, on je svetlo. I drago mi je da na tim svetlim srcima ostaje ono što nam tek dolazi, što će njihove spoznaje biti veće i bolje od naših, što će videti dalje... Moći više... A do tada, u mom zagrljaju ti je bezbedno od svega lošeg, jer moje je da te čuvam od svega što nisu beskrajna pesma i nežne, probrane reči... Tu, u mom zagrljaju osetićeš šta je istinska ljubav i nemoj da pristaješ na manje. Ipak smo bili povezani i ostaćemo, i uvek ću znati da oslušnem otkucaje tvog srca i prepoznam i tvoj najtiši zov. Slušam kako dišeš i to je moja molitva, moj otkucaj sata, moja uspavanka... Dajem ti moja krila i šaljem ti svoje anđele da ne letiš sam kroz te bezbrižne snove - napisala je Seka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još