NIJE MOGLA DA SE SMIRI: Luna Đogani povraćala posle nominacija u Beloj kući (VIDEO)

Luna Đogani imala je emotivno izlaganje sinoć o svojim roditeljima Anabeli Atijas i Gagiju Đoganiju, tokom nominacija. Luna je rekla da zamera Gagiju što je rasturio njihovu porodicu i uputila javno izvinjenje Anabeli sa kojom ne priča već nekoliko dana.

Nakon toga Luna je izašla u dvorište gde ju je tešio dečko Marko Miljković. Đoganijeva je ovom prilikom rekla da se nikada gore u životu nije osećala, nego večeras.

- Nikad se gore nisam osećala u životu. Ja se nekad osećam kao "Džoker". Dala sam dobro poređenje. Kao da nisam normalna i kao da ne znam kako da reagujem u nekim situacijama. Lupam vidim mamu kako plače, hoću da joj priđem, a ne mogu. "Džoker" mi je pao na pamet. Nina ništa nije kriva, ona je samo dete - rekla je Luna.

- Na njega sam mislila, on joj ne želi dobro. Dernja se sad tamo - govorila je Luna dok je Lepi Mića u kući imao izlaganje.

Nakon što je poslala oca u izolaciju, raspala se od tuge i bola, te povraćala, dok joj je pomagao dečko Marko Miljković.

- Ono što sam rekla za "Džokera", ja se stvarno tako osećam. Vidim mamu kako plače, a ne mogu da joj priđem. On se nije smejao jer je tako hteo, već jer je imao bolest - govorila je Luna.

- Hajde, molim te da se malo prošetamo, moraš da razbistriš mozak - rekao je Marko Luni.

- Morala sam sve da izbacim iz sebe, zato se ne osećam dobro - dodala je Luna.

- Ako, Luna, ako, uvek - rekao je Miljković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još