PROSLAVILI DESET MESECI VEZE: Marko Marković iznenadio Staniju Dobojević cvećem i pesmom (FOTO)

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević trenutno se nalazi u karantinu u Novom Sadu gde mora da provede 28 dana u izolaciji posle povratka iz Amerike.

Pobednica rijaliti šou programa "Farma" zbog koronavirusa razdvojena je od svoje porodice, ali i dečka Marka Markovića sa kojim je emotivnu vezu započela tokom učešća u rijalitiju "Zadruga".

Mladog Crnogorca nije sprečilo vanredno stanje da iznenadi svoju dragu povodom deset meseci njihove ljubavne veze, te je na Stanijinu adresu poslao buket cveća.

Atraktivna crnka se poklonom pohvalila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te objavila poruku koja joj je stigla od momka.

- Ljubavi moja, šaljem ovo dan ranije za svaki slučaj, da stigne. Mali znak pažnje kad već nisam pored tebe za naših deset meseci veze. Jedva čekam da sve ovo prođe da te zagrlim. Volim te! Tvoj beban - napisao je zaljubljeni Marko.

Takođe, Stanija je podelila i video poziv u kom joj je Marko i zapevao jedan od velikih hitova Dina Merlina "Kad si rekla da me voliš".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još