IMAM SAMO JEDNU ŽELJU: Indi Aradinović iz bolnice zahvalila fanovima na podršci (FOTO)

Folk pevačica Indira Aradinović Indi trenutno boravi u Kliničkom centru Srbije nakon što je bila životno ugrožena, zbog operacije smanjenja želuca koja se iskomplikovala.

Atraktivna pevačica duže od mesec dana je u bolničkoj postelji, a danas se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram potresnom porukom.

- Imam 33 godine i danas je 33. dan od prve operacije i mog mučnog ležanja u tri bolnice zaredom. Imam samo jednu želju. Da sutra odem kući da budem sa mojom majkom i nastavimo karantin. Hvala vama ljudi dobrog srca na neizmernoj ljubavi, toplini, zagrljajima, molitvama i rečima koje mi šaljete. Jer ovo je dokaz da ljubav i dalje postoji među surovim svetom i surovim ljudima. Volite se i bez posebne potrebe, nasmejte se prolazniku na ulici, grlite svoje drage osobe bez povoda onako jako i bez stida, hranite ih voćem, obasipajte pažnjom, jer ljude koje volimo treba da negujemo dok su živi, a ne kad su na korak do smrti. Ljubav pobeđuje - poručila je Indi uz svoju fotografiju iz bolničkog kreveta.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: indy_ara_indira/Instagram

Pogledajte još