GAGI JE NASILNIK, A ANABELA MI JE NANELA MNOGO ZLA: Kija Kockar bez dlake na jeziku o roditeljima Lune Đogani

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar oglasila se i dala svoj sud o porodici Đogani, tvrdeći za Gagija Đoganija da je nasilnik, a da joj je Anabela Atijas učinila previše zlih stvari.

Trenutno se u rijalitiju "Zadruga 3" odigrava prava porodična drama u kojoj su glavni akteri Luna Đogani, njena majka Anabela Atijas i pevačicin otac Gagi Đogani.

Pevačica Anabela Atijas iznela je "prljav veš" svoje porodice u javnost, a neretko njih troje spomenu i dešavanja iz "Zadruge 1" u kojoj je Luna bila sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem koji je u tom trenutku bio oženjen Kristinom Kockar.

Kija se ovim povodom oglasila u intervjuu novinarki iz Makedonije putem Instagram lajva.

- Ne pratim konstantno "Zadrugu", samo kada ima neki zanimljiv naslov na Jutjubu. To pozdravljanje mene od strane Anabele je bilo sarkastično. Tu pokajanja nema. Moje viđenje cele te situacije je da da oni pokušavaju da naprave od Anabrele neku žrtvu. To je ustvari poučna priča da se vidi kako jedan roditelj ne treba da se ponaša prema svom detetu, kako dete ne treba da se ponaša prema svojim roditeljima i uopšte kako jedna porodica ne treba da funkcioniše - rekla je Kija.

- Sve je to okej, da ja ne znam pozadinu, mislim "ko ih ne zna, skupo bi ih platio". Ja sam nažalost bila svedok, žrtva, učesnik cele te situacije, pre ove "Zadruge 3", znam vrlo dobro ko su ti ljudi, tako da reći ću sarkastično kolektivno je meni, odnosno mojoj porodici suza krenula za njihovom tragedijom, ja sam rekla da Gagi jeste nasilnik, Anabela je činila toliko, toliko zla meni, mislim setimo se toga da je aplaudirala dok sam ja plakala, non stop se ponavlja jedna stvar, a to je da se ta žena borila za svoje dete u "Zadruzi 1", e sad jedna stvar je podržati, a druga stvar je uz to podržavanje pljuvati drugu stranu koja ti nikada ništa nije učinila, čak i nakon toga. Kako je bilo mojoj majci koja je sve to gledala? Koja je gledala svoje dete i šta rade njenom detetu i gde jedna druga majka aplaudira meni, Nadicinom detetu dok plače i kida se i dok neko govori "vratite muža ženi na silu" - završila je Kija.

Izvor: Kurir.rs/Pulsonline.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još