JEDAN SIN NA SAJMU, DRUGI ČEKA REZULTATE: Bane Obradović zaražen koronavirusom

Bane Obradović, poznati menadžer i organizator brojnih koncerata i muzičkih manifestacija, obolelo je od koronavirusa i trenutno se nalazi u Kliničkom centru Srbije.

Njegovo stanje je za sada stabilno i teži ka tome da će se uskoro oporaviti i vratiti normalnom životu. Nakon što je imao visoku temperaturu, Bane je testiran na koronu, nakon čega je zbog jake upale pluća smešten na odeljenje pulmologije.

Obradovićev srednji sin nalazi se na Sajmu i oseća se dobro. On čeka dodatni test, nakon kojeg će najverovatnije lečenje nastaviti kod kuće. Najstariji naslednik poznatog menadžera nalazi se u svom stanu u izolaciji i čeka rezultate testa.

Banetova supruga Jovana i najmlađi sin se osećaju dobro i nemaju nikakve simptome virusa.

- Bane se nalazi u bolnici i njegovo stanje je stabilno. Želela bih ovim putem da se zahvalim medicinskom osoblju Kliničkog centra Srbije, odeljenju Pulmologija koji su uložili napore da Bane bude bolje. Takođe želim da se zahvalim svim prijateljima, porodici i kumovima koji ovih dana brinu i pomažu da Bane iz ove situacije izađe kao pobednik i što pre se vrati normalnom životu. Takođe bih želela da se zahvalim medijima i zamolim na razumevanju da u ovom trenutku ispoštuju privatnost porodice - navela je Jovana Obradović.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Grand Online - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.