MIA BORISAVLJEVIĆ ISKRENO: Ema je sada u šoku jer smo Bojan i ja po ceo dan sa njom, to je dobra strana izolacije!

Mia Borisavljević i Bojan Grujić vanredno stanje provode sa ćerkom Emom u njenom rodnom Valjevu, a kako je pevačica istakla - devojčica je šokirana, jer su oba roditelja stalno sa njom, što zbog prirode njihovog posla uglavnom nije slučaj.

- Ona je sada u šoku, roditelji 24 sata sa njom. To su neke dobre strane ove izolacije. Bitno je da detetu nije dosadno u ovakvim okolnostima i da ne pamti ovo po nekoj lošoj atmosferi i da joj ne ostanu traumatični ožiljci. Mi smo se odmah makli ovde u Valjevo. Ovde imamo dvorište, za Emu je to lepo opremljeno. Ima ljuljaške, klackalice, trambolinu. Kad imaš mogućnost da izlaziš svaki dan, a da poštuješ pravila izolacije mnogo je drugačije, nego sedenje u stanu. Animiramo je i na druge načine, osim što je izvodimo u dvorište sa njom vežbamo pesmice, slažemo slagalice, pričamo pričice, kupamo lutke - objašnjavala je za "Detoxic" Mia u emisiji, a onda i otkrila dinamiku svog odnosa sa Bojanom u ova teška vremena.

Naime, psiholozi upozoravaju na česte svađe parova tokom izolacije, te kako o tome treba voditi računa, međutim Mia i Bojan nemaju ovaj problem.

- Bojan i ja se ne svađamo ni oko čega posebno. Ne mogu da se setim poslednje moje i Bojanove svađe. Mogu reći da se jako slabo svađamo - otkrila je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: bojanbokigrujic/Instagram

Pogledajte još