TI IDEŠ SA MNOM, JA TEBE VODIM: Vesna Đogani u suzama pričala o siromašnom detinjstvu i odrastanju (VIDEO)

Izjava pevačice Anabele Atijas u "Zadruzi 3" da je Đole Đogani oženio ženu koju je njegova bivša supruga Slađa Delibašić "pokupila ispod mosta" izazvala je pravu buru u srpskoj javnosti.

Nakon ove izjave Vesna Đogani postala je glavna tema domaćih medija, a pošto su se o njenom detinjstvu ispredale različite priče Vesna je odlučila da snimi vlog i otkrije detalje svog odrastanja u siromašnom delu Beograda.

Pevačica je sa svojom ćerkom Laurom otišla "ispod mosta" kako bi joj pokazala gde je nekada živela, snimila je kako to mesto sada izleda, ali i opisala kako je nekada bilo.

O svom siromašnom detinjstvu govorila je kroz suze, a otkrila je da je njena bajka počela kada joj je sadašnji suprug rekao da je vodi sa sobom.

- Ponosna sam na ono što imamo Đole i ja. Nisam nikoga otimala, ukrala, godinama me okrivljuju za to. To je bajka jedna, on je meni pružio ruku i rekao: "Ti ideš sa mnom, ja tebe vodim". Ovo je moja bajka - rekla je Vesna.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: djoganivesna/Instagram

Pogledajte još
2 komentara
  1. Dušica says

    Slusaj ti,imas srece sto Sladja zena ne voli da ogovara nikoga,svesna si toga da apsolutno cela Srbija zna da si joj preotela muza!

  2. Mima says

    Oh boze,tvoja bajka,neciji pakao.Bezi koliko hoces,ti si otimacica tudjeg muza.Kako si to sve tuzno zaodenula,bajkom.Ako ti cerka to sutra dozivi,videces tezinu toga.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.