ANABELA JE BOLESNA, TREBA JOJ POMOĆ: Baki B3 opleo po bivšoj strini

Bliski rođak glavnih aktera rijalitija "Zadruga 3" Baki Đogani, poznatiji kao Baki B3, pomno prati dešavanja u kojima učestvuju njegov stric Gagi, sestra Luna Đogani i bivša strina Anabela Atijas.

Gledaš li "Zadrugu 3"?

- Više nego prethodne dve sezone. Meni je sve dobro poznato jer smo familija i upućen sam u odnose.

Šta bi rekao o Anabelinom ponašanju?

- Ne krivim je. Ako je neko psihički loše, ne možete reći da je loša osoba ili majka. Anabela je bolesna, treba joj pomoći, odvesti je na lečenje. I sama je pričala da je i njena majka imala psihičke probleme, moguće da je to genetski.

Jesu li tebe zvali u "Zadrugu"?

- Da, još pre nego što je počelo. Tad su zvali i Gagija i Sanija. Ali tek sam bio izašao iz "Parova", imam dvoje male dece i potreban sam im. Takođe, imam i dogovor sa ljudima iz "Parova", a nisam neko ko radi iza leđa.

Zašto se Natalija i Sani sada ograđuju od toga da su dobri s Gagijem?

- Ne znam. Sani je naš drug iz detinjstva, s nama je počeo da se bavi plesom. Ne znam zašto svi zaboravljaju da su počeli od "Đogani fantastika". Natalija je takođe od nas učila da igra. Jeli smo isti hleb, družili smo se, naši roditelji su se poznavali. Ali to govori o njima.

Koliko ima istine u tome što Anabela priča o Đoletu, da je on kriv za njen razvod od Gagija?

- To su gluposti. Oni su bili samostalni, niko im se nije mešao u posao i život, pogotovo ne Đole. Gagi je bio frontmen "Fanki Džija", on je pravio imidž, birao pesme. Naravno, i Anabela je učestvovala, slikala se i ostalo.

Ali ona nije pevala?

- Tako je. Pevala je Marija Mihajlović, koju je Gagi plaćao. Anabela je otpevala duete "U tvojim kolima" i "Ja imam nekog" i još nekoliko sporednih pesama.

Zašto kad Anabela ne peva loše?

- Pa sad peva, ali tada nije znala. Gagi joj je rekao da se samo slika, na nastupima da otvara usta. Kad su se razdvojili, Anabela je morala da počne da peva.

Da li si nekad bio prisutan kad je Gagi tukao Anabelu, o čemu ona priča?

- Ne. Često sam bio kod njih, prisustvovao njihovim svađama koje su bile toliko žustre da sam morao da izvodim Gagija da prošeta. Ali nijednom je nije udario dok sam ja bio tamo, kunem vam se!

Znaš li nešto o tome da je Luna dobila alopeciju zbog pretnji koje joj je navodno uputio Đole?

- Imam slike kad je Luna bila mala, na njima se vidi da je imala veoma lošu kosu i taj problem odavno.

Šta misliš o njenoj vezi s Markom, je li to ljubav?

- Ma kakvi. Sećate li se da je Luna govorila da joj treba neko pored nje, da ima podršku. Tako je bilo i sa Slobom. Da je imao i tri supruge, Luna bi opet bila s njim. Kad je pitala Anabelu kakva je, majka joj je rekla da je sve u redu. Anabela je tada pogrešila. Posle je shvatila da je ljudi osuđuju.

Smatraš li da će Luna uspeti kao pevačica?

- Nema ništa od toga. Danas svi pevaju i sve kratko traje. Vlasnik jednog kluba mi je rekao da je nezadovoljan Luninim nastupom. Došlo je mnogo ljudi, ali nije bila dobra atmosfera.

A Kija Kockar?

- Ne peva loše, ima harizmu, ali i to je instant. I Anastasija Ražnatović je bila atrakcija sa prve dve pesme, pa je sad malo ima, pa opet nema. Brzo je pojede vreme.

Kako ti uspevaš da snimaš 20 godina, imaš i nastupe često?

- Nekad su se pravile kvalitetnije pesme. Majkl Džekson je napravio hitove "Triler", "Bili Džin" i još nekoliko u zlatno vreme. Sad sigurno ne bi uspeo da ih napravi. Ni ja ne bih mogao da stvorim pesme poput "Olovne ruke" ili "Moj život je mrak", koje se slušaju i posle 20 godina. Imao sam sreće.

Izvor: Kurir.rs
Foto: baki_b3_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.