Prva međunarodna konferencija "Srpsko-američki odnosi pred izazovima COVID-19" počinje danas!

Od 14 sati na sajtu konferencije i YT kanalu Color Media Communications možete gledati prvu, međunarodnu online konferenciju koju organizuje Srpsko-američki kongres prijateljstva zajedno sa Color Media Communications.

Dovoljno je da kliknete na YouTube ili na communications.rs!

Konferencija je posvećena situaciji u Republici Srbiji i SAD usled pandemije virusa COVID-19, izazovima sa kojim se države susreću, merama koje su preduzete u cilju suzbijanja virusa i očekivanjima u budućnosti.

U prvom panelu govriće: Vladimir Marinković, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije i osnivač Kongresa srpsko-američkog prijateljstva (KSAP), Ivica Dačić, prvi Potpredsednik Vlade Republike Srbije, ministar spoljnih poslova i kopredsedavajući Savetodavnog odbora KSAP, Stiv Stivers, kongresmen SAD i kopredsedavajući srpskog kokusa i NJ.E. Entoni Godfri, ambasador SAD u Srbiji.

U drugom panelu publici će se obratiti Šanlej Pinčoti, direktorica USAID kancelarije u Srbiji za demokratski i ekonomski rast, Derek Mičel, predsednik NDI, predstavnik IRI u Srbiji. Oba panela moderiraće Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Svoja pitanja možete slati na e-mail serbian.american.relations@gmail.com, a organizatori će se potruditi da ih moderator postavi tokom konferencije.

Pogledajte još