NEĆEMO PRAVITI BEBU DOK NAM NE DOZVOLE: Goca Tržan zbog korone odložila vantelesnu oplodnju

Goca Tržan i bubnjar Radomir Raša Novaković godinama su u srećnom braku, a ne kriju da bi voleli da njihova mala porodica, koju čini još Gocina ćerka Lena, bude bogatija za još jednog člana.

Šarmantna pevačica više puta je pričala o svojoj želji da se ponovo ostvari u ulozi majke i otvoreno je pričala o vantelesnoj oplodnji, za koju se nada da joj u tome pomoći.

Ipak, zakazani VTO ovaj par je morao da odloži zbog pandemije virusa korona.

- Trebalo je uskoro da idem na vantelesnu, ali je odložena. Zbog korona virusa doktor ju je pomerio čak za septembar. Raša i ja slušamo savete stručnjaka i nećemo praviti bebu dok nam ne kažu da možemo. Raspitujemo se o svemu i savetujemo se sa doktorima. Trudimo se da budemo odgovorni - istakla je Goca za Informer Hit.

Vantelesna oplodnja je, kako danas javlja Tanjug, prema evropskim i svetskim preporukama, stopirana zbog epidemije korona virusa, saopštio je direktor GAK Višegradska Aleksandar Stefanović. On je rekao da su ciklusi, odnosno parovi koji su bili u toku postupka, završeni, a da će procedura biti nastavljena nakon epidemije.

Izvor: Glossy.rs/Informer Hit
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još