SVE ŠTO JE MOGLO DA BUDE LOŠE, BILO JE: Supruga Baneta Obradovića otkrila u kakvom je stanju estradni menadžer oboleo od koronavirusa

Jedan od najuspešnijih estradnih menadžera, Bane Obradović, koji je kum i menadžer i Željku Joksimoviću, oboleo je od koronavirusa, a njegova supruga Jovana otkrila je u kakvom je zdravstvenom stanju vlasnik i direktor "Melos estrade".

- Bane je već dvanaesti dan na lečenju i jeste bio kritično. U bolnicu je primljen sa visokom temperaturom i pneumonijom oba plućna krila, sa potvrđenim virusom. Sve što je moglo da bude loše u tom trenutku je tako i bilo. Prvih nekoliko dana je bila prava agonija, kako za njega, tako i za nas - rekla je Jovana za Srbijadanas.com.

Pisalo se kako je Banetu u funkciji tek 30% pluća, kao i da je završio na respitatoru, međutim Jovana tvrdi da to nije istina.

- Najbolja stvar u celoj priči je to što on nije završio na respiratoru. Istina je da je sve vreme bio na kiseoniku, ali na respiratoru nije bio. Pričati o procentima rada njegovih pluća su proizvoljne informacije i ja sam prvi put u životu pristala da pričam za medije i da dam izjavu prvenstveno iz tih razloga. S obzirom da se radi o njegovom životu i zdravlju i iz poštovanja prema svim ljudima koji ovih dana zovu, kao i onima koji ga vole i poštuju, mislim da je bilo korektno da kažem da to nije tačna informacija. Nikada ni jedan lekar nam nije rekao da se radi o procentima koji se pominju - otkrila je Banetova supruga.

Srećom, Obradović je danas prebačen na poluintenzivnu negu, što je mali pomak u odnosu na njegovo dosadašnje zdravstveno stanje.

- Ja sam juče pričala sa doktorkom koja je bila u smeni i ona mi je rekla da postoji mali pomak u lečenju, ali da je to još malo i nedovoljno da kažemo da je to onako kako bismo mi želeli. Moram da kažem da su lekari učinili sve što je bilo u njihovoj moći. Dali su svoj maksimum i upotrebili su sve što im je dozvoljeno u lečenju da mu pomognu i da tok lečenja krene u boljem pravcu, i moram ispred porodice da im se zahvalim za to - rekla je Jovana.

Kao neko ko je uspešan u svom poslu i izuzetno temperamentan čovek, Bane je imao teške momente, kada nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je na intenzivnoj, ali je uspeo da se izbori sa tim osećajem i sada je psihički dobro, što inicira da će se brže izboriti sa situacijom koja ga je zadesila.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Melos Estrada - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još