NEĆE I NJU DA UPROPASTI: Gagi Đogani želi da oduzme Anabeli Atijas starateljstvo nad ćerkom Ninom (VIDEO)

Prošle noći Gagi Đogani i Anabela Atijas imali su žestoke rasprave, a pevačica je čak i završila u suzama. Oni su se svađali zbog veze u kojoj je njihova ćerka Luna sa Markom Miljkovićem.

Ovom prilikom izneli su nove detalje iz svoje prošlosti i propalog braka koji se završio pre deset godina.Tokom svađe Gagi je aludirao i da je Anabela nekada bila u vezi sa Markom Miljkovićem, što su oboje demantovali, a Anabela je najavila tužbu. Gagi je u razgovoru sa Erminom Pašović, svojom bliskom rijaliti drugaricom, ovog popodneva pričao o Anabeli i stakao da ga mnogo nervira, a spomenuo je i Andreja Atijasa.

- Bila si mi žena pre deset godina, nemam više nikakve obaveze prema tebi. Ja ću na kraju zbog dece da odem u grob, vratio sam se normali, normalno se ponašam, sve okej... Došla da mi zagorča život ovde u rijalitiju, debil. Što ne priča o svom razvodu i svom sadašnjem životu? To prikriva. Pričaj kako sada živiš, ti si nesrećna... Pusti ti mene. Ne može očuh da čuva moje dete, kako ja brinem. Ne kažem ja, Andrej je pažljiv, ali ja sam ja. Ne može niko da me zameni. Hvala Andreju za svašta, ja znam da je on dobar momak. Ne krivim ja njega ništa - rekao je Gagi.

- Ona je videla. Ko te pita ženo? Pusti Lunu da živi svoj život, nije ugrožena. Ja je ne bih pustio da dođe. Najbolje uvedite mi moju sestru, pa moja sestra bi je ovde poravnala za tri sekunde. Ja ću da uzmem decu za sebe kada izađem napolje. Ninu ću da uzmem, Blankica neka ostane kod nje. Ninu neće upropastiti. Samo nisko udara. Celoj porodici Đogani, j*bala je majku majčinu. Ova ulazi sa limuzinom, ova ulazi sa avionom. Zvezde! Bijonse! Ja se tresem od sinoć, ona đuska uz "Mišiće", ona đuska, kao da se ništa nije desilo. Ustala žena, mantil nosi, sve uredno, a meni nije do života. Hoću da se udavim u jezeru. Dođe mi da skočim i da više... Ono, znaš... Koliko nju boli k*rac za sve ovo - nastavio je Gagi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još