MORALA SAM DA ODBRANIM SVOJU ČAST: Vesna Đogani zahvalila se na podršci koju je dobila od kolega i fanova nakon Anabeline prozivke (VIDEO)

Nakon što je Anabela Atijas u "Zadruzi" javno prozvala Đoleta Đoganija i istakla da je suprugu Vesnu "našao ispod mosta", pevačica je pokazala gde je odrastala, a sada se još jednom javno obratila.

Đoganijeva je snimila novi vlog nakon što se sve malo stišalo, zahvalila se svima koji su joj pružili podršku i dali vetar u leđa posle Anabeline izjave.

- Apsolutno sam bila šokirana i oduševljena. Želim svima da se zahvalim za podršku. Često se susrećem sa predrasudama. Zavoleli ste me zbog mojih dela, pesama, karijere, a to je najvažnije. Ovo je bila prilika da kažem šta imam. Morala sam da odbranim svoju čast. Ako sam slučajno nekog izostavila, nemojte mi zameriti, ja sam napravila spisak zemalja kojim bi se zahvalila na bezuslovnoj podršci, ali i mojih kolega sa estrade. Slađa Alegro, Zorana Jovanović, Seka Aleksić, Milica Todorović, Andreana Čekić, Viki Miljković, Baki B3 i mnogi drugi. Iza mene su stali i oni sa kojima se privatno družim i one koje samo poznajem. Mnogo im hvala - rekla je Vesna.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: vesnadjogani1/Instagram

Pogledajte još