PRVI VASKRS BEZ NJEGA: Sloba Radanović otkrio koliko mu je teško bez oca

Pravoslavni hrišćani danas proslavljaju Uskrs, dan vaskrsenja Hristovog i najradosniji praznik. Pevač Sloba Radanović otvorio nam je vrata svog doma i otkrio kako izgleda Uskrs u njegovoj porodici, te se pohvalio i jajima, koja su mu ove godine sjajno ispala.

- Vaskrs u našem domu izgleda tradicionalno. Porodica je na okupu, tu je ručak i pozitivna atmosfera. Odmeravamo snage jaja i radujemo se Hristovom vaskrsenju - kaže Sloba i otkriva koji običaj najviše voli kada je u pitanju ovaj praznik:

- Obožavam miris tamjana, tako da volim da kadim kuću i kućište, ne samo na Vaskrs, nego vrlo često, ali s obzirom na to da sam ostao dete zarobljeno u telu čoveka, naravno da volim i tucanje jajima i kada izaberem najjače jaje, pa ih sve pobedim.

Ovo je prvi Uskrs koji će porodica Radanović proslaviti bez Slobinog oca Dušana, a pevač nije mogao a da se ne priseti pokojnog oca, te je sa tugom u glasu rekao kako će se na ovaj dan uvek sećati njega, koji je obožavao Uskrs i Veliki petak.

- Najlepša sećanja su vezana za oca, jer je on mnogo voleo da farba jaja i bio bi preponosan kada bi mu lepo uspela i nedelju dana bi pričao o tome. Ovo je prvi Vaskrs bez njega, ali kao da je sa nama - rekao je Sloba.

Izvor: Pink.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.