U Beogradu doček uz Bajagu i Partibrejkerse

BEOGRAD, 30. decembra 2010. (Beta) - Doček Nove 2011. godine u Beogradu biće održan na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije, gde će biti priređen vatromet u ponoć, a nastupiće "Bajaga i instruktori", "Partibrejkersi", Kiki Lesendrić i "Piloti" i drugi.

Kako je najavljeno, muzički novogodišnji program počinje 31. decembra od 20.00 nastupom sastava "Zemlja gruva", a posle njih od 21.00 svira Kiki Lesendrić i njegovi "Piloti".

"Lepo je da uspešnu godinu završimo kod kuće. Svirao sam u Beogradu po lepom vremenu i po velikoj zimi, i uvek je bilo ljudi. Mi smo spremni za sve uslove", rekao je ranije Momčilo Bajagić, koji sa svojim bendom "Bajaga i instruktori" izlazi na pozornicu u 22.30.

Rok sastav "Partibrejkers" svira od 0.30, nekadašnji član "Idola" Vlada Divljan sa svojom "Nevladinom organizacijom" od 2.00, a kraj programa pripao je grupi "Svi na pod" koji nastupaju od 3.15 do 4.00.

Gradska televizija Studio B prenosiće direktno program sa platoa, koji će voditi Ivon Jafali.

Za 1. januar predviđena je manifestacija "Ulica otvorenog srca", pod sloganom "Grad se gradi srcem, Beograd - Kraljevu", koja će se održati u Svetogorskoj ulici u Beogradu, a sav prihod namenjen je za saniranje posledica zemljotresa u Kraljevu.

Pogledajte još