TI BI VOLEO DA SAM JA MRTVA: Anabela Atijas i Gagi Đogani ponovo zaratili za crnim stolom (VIDEO)

Pripadnici sedme sile sinoć su postavljali pitanja zadrugarima putem emisije "Pitanja novinara", a više njih bilo je upućeno Anabeli Atijas.

- Kako se osećaš jer ti je neko uskratio pravo da priđes svom detetu - bilo je pitanje za nju.

- Ovo je za mene veliki poraz i najveći neuspeh koji sam doživela kao ljudsko biće. Dve godine sam je gledala, razbijala sam televizore od tuge, bila sam ljuta na sve što ne mogu da je zaštitim, sad kad imam priliku, meni to ne dozvoljavaju. Urotili su se da od mene naprave ubicu sopstvene dece. Ja Lunu razumem ona je izgubila kompas, ima pored sebe dva manipulatora. Gagi je rekao da mi se on više nikad u životu ne bi javio - rekla je Anabela.

- Nikad u životu zbog onoga što si u petak uradila. Unosiš se u facu, polivaš ljude, skačeš, ništa dobro nisi donela svom detetu, treba da te bude sramota - rekao je Gagi.

- Ti bi voleo da sam ja mrtva. Ja tebe nisam htela da odvajam od dece, nego sam ih gurala kod tebe - rekla je Anabela.

- Koliko Gagi nije isplaćivao alimentaciju - bilo je sledeće pitanje za Anabelu.

- Od aprila 2009. godine - navela je ona.

- A kad si potraživala te alimentacije, kad ste ti i Andrej bankrotirali. Između mene i Anabele je bio dogovor da ne plaćam alimentacije. Ona je radila, zarađivala, ja nisam imao para. Takav je dogovor bio dok nisu ona i Andrej bankrotirali. Deca moja znaju da bih ja davao da sam imao. Ja sam zbog Nine danas ovde, zbog dece sam ovde, ne zbog sebe, sav novac će ići mojoj deci, neću staviti u svoj džep - dobacio je Đogani.

- Bojiš li se da će te Nina osuditi jer nisi uz njenu majku - bilo je pitanje za Gagija.

- Neće me osuditi, ona dobro poznaje svoju majku. Nina neće stati ni na čiju stranu, dobro poznaje i mamu i tatu, neće nikad osuditi tatu, ne očekujem nikakvo oglašavanje. Samo bih joj poručio da se posveti svom životu da se makne ovog ludila što je mama ušla da blati tatu. Mene ne može niko da uzdrma, ona ispada luzer - rekao je Gagi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još