LJUBAV JE SVUDA: Milica Todorović progovorila o pomirenju sa Petrom Strugarom

Pevačica Milica Todorović tokom vanrednog stanja dane provodi u rodnom Kruševcu sa porodicom. U svom porodičnom domu slavi i najradosniji hrišćanski praznik Uskrs, kojem se neizmerno radovala.

Kako kaže, najviše je radovalo što će sa porodicom farbati jaja.

- Volim Uskrs kao hrišćanski praznik i najviše volim kad farbamo jaja. To nisam radila dugi niz godina i srećna sam što ćemo ove godine to raditi svi zajedno. Kad smo bili mali, svako je imao svoj zadatak tokom farbanja jaja, moj je bio da umačem vatu u ulje i obrišem svako jaje kako bi dobilo dodatni sjaj. Sećam se i da je baka biljkama pravila šare, tako da će me ovo sve vratiti u detinjstvo i jedva čekam - priča Milica za praznični broj "Blica" malo pred Uskrs i otkriva kako provodi dane u izolaciji sa porodicom.

- U Kruševcu sam sa porodicom od kada je proglašeno vanredno stanje i mogu vam reći da meni ova samoizolacija prija, jer samo posle dugo vremena došla u rodni grad na duže. Prethodnih godina sam dolazila jednom ili dva puta godišnje, a sada sam nešto više od mesec dana ovde. Mi porodično volimo da provodimo vreme zajedno, igramo društvene igre, gledamo filmove, smejemo se, čitam knjigu, sedimo u dvorištu, igramo karte... - otkriva Todorovićeva dok uživa u dvorištu kuće, a pohvalila nam se da vredno radi na redukovanju kilaže.

- Pazim na ishranu, na režimu sam kod nutricionistkinje Ane, super mi ide, baš sam zadovoljna. Počela sam i da vežbam, tako da iz izolacije izlazim zgodna i mršava. Kritikuje me, ali to je više dobronamerna kritika, ona je uz mene i raduje se zajedno sa mnom kad dostignem željeni rezultat za tu nedelju. Uvek sam iskrena sa njom, kažem joj ako nekad prekršim plan ishrane, ona mi naredni dan koriguje nešto i sve bude super. Hvala joj za sve, najbolja je - poručuje Milica.

Neke Miličine kolege su se odlučile da smršaju pomoću hirurgije i ona to podržava.

- Ne bih rekla da je operacija želuca popularna, već da su se neki na to odlučili zato što im prekomerna kilaža utiče na zdravlje prvenstveno, a nakon toga im smeta i estetski. Nemam ništa protiv toga, treba ići kod proverenih doktora. Vidim da je Darko Lazić išao i da je skinuo skoro 30 kilograma, svaka čast - iskrena je Milica.

Pojedini estradnjaci se žale da ih psihički ubija boravak u karantinu, ali Milica zasad dobro podnosi to što je stalno kod kuće.

- Ne pada mi uopšte teško, ja sam kućni tip i lepo mi je da budem sa svojom porodicom, a sa prijateljima sam u svakodnevnom kontaktu - kaže Milica, a na pitanje da li razmišlja da ode na psihoterapije nakon vanrednog stanja kaže:

- Na psihoterapije svakako idem redovno, to je nešto sasvim normalno u 21. veku, to je mentalna higijena, što bi se reklo. I mislim da bi svako ko sebi to može da priušti trebalo da ide - iskrena je pevačica.

Milica Todorović ove godine nakon 15 godina pevačke karijere uspela je sebi da obezbedi krov nad glavom. Kupila je nekretninu u elitnom beogradskom naselju i presrećna je zbog toga.

- Kupila sam sebi stan u Beogradu nakon dugo godina štednje i zaista sam presrećna zbog toga. Ipak je jedno imati krov nad glavom, a drugo plaćati stanarinu. Nisam ga sredila do kraja, još fali nekoliko detalja kako bi to sve izgledalo kako sam zamislila, ali polako. Korak po korak. Ipak sam ostvarila jedan san, uspela sam sebe da obezbedim vrednim radom - priča ponosno pevačica, a potom komentariše navode medija da je u njenom stanu živeo Petar Strugar.

- Petar nije živeo kod mene u stanu, nego smo nas dvoje kao zaljubljeni par konstantno bili zajedno, malo kod mene, malo kod njega - otkriva ona.

Šuška se da je pomirenje Milice i Petra na pomolu, a pevačica na to ima samo jedno da kaže:

- Ljubav je svuda.

Pisalo se, takođe, i to da su Petar i Milica raskinuli jer je ona i dalje u kontaktu sa bivšim dečkom Milošem Paunovićem.

- Naravno da se ne čujem sa Milošem - kratko je rekla Milica na ovu temu.

Izvor: Blic.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još