LUNA ME DOZIVA U NJIHOVU VEZU, NEKA PRESTANE: Đoganijeva optužila Miljkovića da je sa njom iz sažaljenja, Jelena Pešić umešala prste! (VIDEO)

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, te je ovonedeljni vođa Bane Čolak pročitao saopštenje pred svima.

- Dragi zadrugari, vreme je da počnete sa rešavanjem sudskih sporova. Luna je tužila Marka jer sumnja da je sa njom iz sažaljenja. Ona dodaje u tužbi da stvari o osećanjima priča po nalogu, dodaje da je nervira što žustro nije odgovorio Jeleni. Sudija je Matora, koja će doneti odluku da li je kriv - pročitao je Bane, a potom je suđenje počelo.

Reč za crnim stolom dobila je Jelena Pešić koju je Luna spomenula u svojoj tužbi.

- Ja im želim sve najlepše, ja samo Lunu molim da me ne priziva i doziva, ona prebacuje Marka mene, onda joj smeta kada ustane ovaj i onaj, a onda kaže kako meni to odgovara. To niko ne može da izgovori, ja baš pazim kako ću i šta ću reći. Jedino šta je sa moje strane otišlo u etar... Ne postoje dogovori, nikakva tajne, ništa, samo sam rekla da bi nekome zasmetalo kada bih ja otvoreno rekla šta mislim, nisam rekla da joj ne bi bilo dobro, a i da jesam, to sam rekla u afektu. Ona izaziva u meni neku nervozu i revolt. Ja sam ispravila i Milana, a onda čujemo da si ti rekla Marku: ,,Idi voli se sa Jelenom", a onda ispadne da sam ja dvolična, ne želim više da budem drska. Što se tiče Marka i mene, poštovanje će postojati, zameram mu neke stvari, koje se dešavaju, koje su u prolazu, ali to ne utiče na nas dvoje, jer se mi ne družimo, ali osećam i sa njegove strane poštovanje. Ne bih volela više da čujem moje ime kada su svađe vaše u pitanju. Ti si devojka koja ima emociju, i svako naše ispijanje kafe je jače delovalo na nju, ja se napolju družim sa oženjenim muškarcima, to su najnormalniji odnosi i nisam imala grč šta ćeš ti da pomisliš - odbrusila je Jelena.

- Hteo sam da dodam, ovo što piše u tužbi da priča po nalogu lepe stvari, ja već ovde tri godine se ne otvaram, ona to može mnogo lepše da objasni kad hoće - dodao je Marko Miljković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još