IZDAJICE RODA SVOGA, OSTALA SI BEZ MAJKE: Luna stala na Markovu stranu, Anabela Atijas doživela nervni slom (VIDEO)

U Beloj kući održava se suđenje Lune Đogani i Marka Miljkovića, a nakon obraćanja Jelene Pešić koja je usko povezana sa tužbom, zadrugari su u ulozi porote dobili reč.

Lepi Mića je prvi zadrugar koji je istakao da Luna i Marko imaju probleme u vezi.

- Mene niste ubedili, jer vidim kako Marko brani Jelenu, tu ništa nije sporno. Ovde ima mnogo veći problem, Lunino mišljenje o druženju Marka i Jelene, zbog toga je ona i ušla ovde. Pokazivala je nezadovoljstvo i zbog Jelene su počele svađe i problemi. Luna je rekla svojoj majci u spoljnom svetu o Marku koje nije trebalo, pa je onda ispalo da nije rekla, pa da je izmislila. Ja verujem u stvari koje vidim, ja verujem Marku da Jelena nije ništa loše rekla u tom razgovoru sa njim, ali Luni to ne odgovara. Ja tvrdim da Marko nema emocije prema Luni. Zaljubljen si u Jelenu Pešić, Luna to zna! - rekao je Lepi Mića.

Lepi Mića je potom pokušao da uporedi ophođenje zadrugara prema Maji Marinković, pa je napravio paralelu sa Jelenom. Zadrugari su burno odreagovali na to, a među glasnijima je bio Marko Đedović, koji je sve vreme vraćao na temu o odnosu Lune i Marka.

- Ja mogu da stavim ruku u vatru da stavim da ima, a da prema Jeleni nema. Ja ga znam od prve sezone - ubacio se Marko Janjušević Janjuš.

- Tebi na Uskrs, slomljena od svađa i uništena, igrala je kao sultanu, okolo baldahini, a ona igra na Uskrs za tebe - odbrusio je Lepi Mića.

- Ja znam da ti hoćeš mene da vidiš u krevetu, ja nikome nisam želela loše u životu, ali duplo gore vam želim! - tvrdila je Đoganijeva.

- Izdajice roda svoga! Sedi sramoto! Idem da spavam! Ostala si bez majke, oterala si majku, sad si srećna, braniš svog dečka - urlala je Anabela i napustila suđenje.

- Ako mi se neko približi kao Anabela, sledeći put ću ga uhvatiti i na terasu! - zapretio je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još