NJU JE UNIŠTILO VASPITANJE I GENETIKA, FALI JOJ LJUBAV: Kija Kockar prokomentarisala ponašanje Lune Đogani u "Zadruzi 3" (VIDEO)

Kristina Kija Kockarje u emisiji "Amidži šou" otkrila voditelju Ognjenu Amidžiću i šta misli o trenutnim dešavanjima u "Zadruzi", te se dotakla porodice Đogani. Podsetimo, Anabela Atijas se nedavno izvinila Kiji javno.

- Dobila si izvinjenje od Anabela, pozdrave od Gagija - prokomentarisao je Ognjen.

- Što se tiče izvinjenja, meni ono ne treba. Prošlo je dosta vremena, to su bile ozbiljne stvari koje su mi promenile život. Ja ne mogu nikome da zabranim da me pominju, ali sam još uvek u šoku, da su mi se nakačile budale fanovi od ove porodice i tri fana Slobodanova, meni koja nisam ništa učinila. Svako je nastavio svoj život, čovek se ženi, ona ima dečka. Žalosno je sve to. Nemam neku satisfakciju. Imam satisfakciju kada me neko pohvali. Ne opravdavam nikoga, mučno je za gledanje - odgovorila je Kija.

- Obistinilo se sve što sam rekla u finalnoj noći, imamo priliku da vidimo te situacije, zaista stresno - istakla je Stanija Dobrojević.

Kija se našalila kada je Ognjen pomenuo verenicu Slobe Radanovića, koja je nedavno slučajno lajkovala sliku na kojoj se nalazi Kija. Kockareva je rekla da bi ona lajkovala tri slike, a zatim je nastavila da priča o Luni Đogani.

- Nju je uništilo i vaspitanje, genetika. Njoj fali ljubav, gledam kako moli Marka, tako i ovog prošlog, ona non-stop guši. Treba da pusti da je vole - istakla je Kockareva.

Izvor: Pink.rs
Foto: AmiG Show - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još