ONA JE I DALJE ZALJUBLJENA U MENE: Kristijan Golubović progovorio o susretu sa Stanijom Dobrojević

Kristijan Golubović, koji je nedavno, nakon pet godina provedenih u zatvoru izašao na slobodu, po prvi put se susreo sa Stanijom Dobrojević i to pred kamerama TV Pink, u emisiji "Amidži šou".

Njih dvoje su u "Farmi 6" bili cimeri, bliski prijatelji, a prema rečima mnogih, i emotivni partneri. Rastali su se u neprijateljskim odnosima zbog toga što je Golubović od Dobrojevićeve zahtevao da mu isplati deo novca od osvojene prve nagrade jer je smatrao da u tome ima udela, budući da su njegovi fanovi, kako je tvrdio, glasali za nju i tako je doveli do prvog mesta.

- Ja se tresem, nije mi dobro! Pipni mi srce da osetiš kako preskače - bilo je sve što je Stanija uspela da izusti Ognjenu Amidžiću kada je videla Kristijana, nakon čega je napustila studio, a u njemu ostao samo Golubović. Poljubio joj je ruku i nije želeo da komentariše njihov odnos niti prošlost.

- Ja nisam ništa osetio kada sam je video. Bukvalno ništa. Potpuno sam ravnodušan prema Staniji. Međutim, video sam da ona nije ravnodušna prema meni. Svi znamo ko je u koga bio zaljubljen u "Farmi 6" - kaže Kristijan i dodaje:

- Stanija je bila smrtno zaljubljena u mene, a prema onome što sam video, rekao bih da je nije prošlo ni nakon svih ovih godina.

Kako kaže, nakon emisije se nisu čuli, ali ne isključuje mogućnost da se tako nešto desi. Ističe, međutim, da je ona za njega davno završena priča, te da ne postoje nikakve emocije sa njegove strane.

- Ma nisam je ni zagledao. Nisam pao u nesvest kada sam je video, ako vas to zanima - rekao je kroz smeh Golubović.

Izvor: Alo.rs
Foto: belgrademusic - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.