PROSTITUTKO, UPOZNAJ DEČKA SA MADAM: Maja Marinković žestoko prozvala Anu Korać (VIDEO)

Zadrugari su u emisiji "Gledanje snimaka" imali priliku i da vide snimak u kome Ana Korać ogovara Maju Marinković, ali i ističe da se Zorica Marković plaši Marka Janjuševića Janjuša u razgovoru sa svojim verenikom Davidom Dragojevićem.

- Čist dokaz, oni ne postoje zbog nas. Ana je čista seljančura. Daki i ona ne postoje bez nas. Na klipu je žustra, a kad treba ova onda je mala maca. Ja sa takvima brišem pod - istakla je Maja.

- Vau. Da, jeste Maja kleptomanka, ukrala je i Luni i meni stvari, postoje dokazi. Da, liči na šarana - rekla je Ana.

- Devojka koja se bavi prostitucijom i izdržava dečka nema prostora za priču. Upoznaj dečka sa madam - uzvratila je Marinkovićeva.

- Ljubomorna je jer se zaljubila. Izgubila je kompas. Kako je stiglo pitanje? Za lažljivu, presvetu kleptomanku. Potpiši ugovor i izađi - poručila je Koraćeva.

Tokom ove rasprave, Zorica se javila za reč da čuje zbog čega se boji Janjuša. Ana i David su ponovili svoje tvrdnje o situaciji sa kupovinom i spiskovima, nakon koje je bivši košarkaš dobacio:

- Ovde ne treba da me se plašite, napolju onako - rekao je Janjušević.

- David misli da je Zorica popuštala pod pritiskom pojedinih zadrugara. Ja sam je samo zamolio da spisak bude realan - prokomentarisao je Lepi Mića.

- Razumi me, plašila sam se Janjuša - bila je ironična Zorica.

Zbog Majinog konstantnog dobacivanja Lepi Mića je napustio na kratko emisiju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još