ISPIŠI IZ MATIČNE KNJIGE DA SAM TI JA MAJKA: Anabela poludela kada je čula da Marko Lunu naziva "paćenicom" (VIDEO)

Na sledećem klipu koji je prikazan u današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" zadrugari, ali i gledaoci, su mogli da vide mučnu raspravu Lune Đogani i Marka Miljkovića. Ona je tom prilikom njega molila da razgovaraju i da se pomire, a on ju je hladnokrvno odbijao, te je istakao da je paćenica.

Anabela Atijas je ovaj snimak gledala dok je rukama prekrivala lice, jer nije mogla da veruje kako se njena ćerka ponižava.

- Ona je govorila da sam ja sa njom iz sažaljenja, ja sam smirivao glavu, nisam bio spreman za razgovor. Kod nje to afektivno stanje traje malo duže, kad je napune negativnom energijom ona ne vidi kako se ophodim prema njoj. Ja se trudim da joj sve olakšam, ali kad napravi neku frku ništa ne primećuje dok je ne prođe. Rekao sam joj da ćemo biti jednaki, u drugoj sezoni sam nju izdizao a sebe sam gazio. A sad smo isti, neću da joj tolerišem neke stvari iz prve sezone, to mora da bude njena prošlost i da se pomiri sa tim. Da to bude iza nje, da ne postoji. Treći put je ušla i nema potrebe ni pravo da plače zbog bilo čega što joj se tad dešavalo. Pomenuo sam to paćenica, ali to je na konto njene priče. Jasno mi je da joj pune glavu. Mama joj kaže: "Došla si da čuvaš nečije prepone. Psihički si bolesnik". Kad ti dugo neko kljuca glavu - rekao je Marko.

- Ona je meni sama rekla da joj je psihijatar rekao da nije spremna za vezu jer je psihički loše, ne može biti nekome devojka jer nije dobro. Ne može da krivi Jelenu, ona nije kriva. Šta se ja domunđavam sa Jelenom? Rekao sam da će ona ispasti kriva, a Marko će biti kao Sloba car - navela je Anabela.

- Ne kažem da ona nije kriva za svoje postupke, ali joj kljuca mesecima u glavu i nabija joj na nos. Drugo je kritika - rekao je Miljković.

- On je bio dobar Marko pred ulazak u Zadrugu 3 to mu je bio cilj. Sad mu se drma kavez. Ispiši iz matične knjige da sam ti majka, pa ćeš da me ućutkaš - dobacila je Atijasova.

- Ona nije paćenica, ja sam preuzeo korak ka pomirenju - rekao je Marko.

- Preuzeo si jer ti je trebala za ulazak u Zadrugu - rekla je Anabela.

- Kad smo se mi pomirili on nije bio ni pozvan u Zadrugu - dobacila je Luna.

- Nije ti dobro sad zato što smo se pomirili, a kad smo se posvađali, ona ide sama sa sobom i smeška se - naveo je Miljković.

- Ovo je dan suđenja, taj ceo dan smo se svađali i raspravljali. Ja ne volim kad imamo neki problem, njemu odgovara da se skloni, a ja volim to da rešim. Ne volim da čekam i da pustim da stoji, ja hoću odmah da kažem sve šta mislim i šta osećam. Mene boli kad mi on kaže da se iskuliramo na dva, tri dana. Nema potrebe da se odmaramo nekoliko dana - navela je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još