DESILA SE GREŠKA, NE MOGU DA OZVANIČIM VEZU: Prikazan poljubac Janjuša i Maje Marinković, košarkaš priznao sve! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević najavio je i naredni snimak, a na njemu je prikazan veoma zanimljiv razgovor Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša pred spavanje. Oni su u krevetu razmenjivali nežnosti, te je palo nekoliko i poljubaca, ali i strasnih zagrljaja.

- Da li je ovo trenutak da priznaš da ste u ljubavnoj vezi, jer smo sada videli poljubac - pitao je voditelj.

Ovo nije poljubac u usta, jeste jako blizu, ali nije u usta. Ovo deluje bezbeze i jako prisno, ali nije bio poljubac u usta - rekla je Maja.

- Ja sam video prisno druženje, ko zna od kad to tinja. Ti poljupci, i pričanje na uvo, vidim gde je išla ruka, na pozadinu, gledali su da se prikriju, ona je gladala gde je kamera. Vidi se da je tu prisnost, da se Maja zaljubila, vide se dodiri, poljupci, prisni. I kada je bilo Prcko i Žaklina, meni to nije bilo zanimljivo, ja to ne bih prihvatio. Ovde je vidljiva emocija. Ona ne može da se kontroliše, zato plače, govori da na zna šta da radi, totalno se izgubila. I njemu to prija, da mu ne prija ne bi odlazio. Ona voli da oseti njegov dah, to prija i jednom i drugom - rekao je David Dragojević.

- Šta kažeš Daki, doći ćeš i ti na red - dobacio je Janjuš.

- Videlo se, nije baš na usta, ali tu je bilo, gledaju da se prikrije, ja sam video i ruku na zadnjici, videlo se sve - dodao je David.

- Gledaoci su ovo videli mnogo pre, a mi slušamo ovde laži. Kao što smo mi Suzanu i Mikija imali dva meseca pre. Maja priziva klipove, evo joj klipovi. Poljubac se vidi, ja slep nisam, verujem svojim očima. Priča o drugarstvu je samo primanje instrukcija, ja slepac nisam, stvari su jasne, sve se videlo na klipu. Je l' ovo ona Maja koja je Lunu prozivala za oženjenog i koja je vređala Šopićku jer je priznala emocije - naveo je Đedović.

- Snimak nije prijatan, rekao sam da je bilo grešaka koje sam napravio, to je bilo pre 3 ili 4 meseca. Ne mogu da ozvaničim vezu, niti sam zaljubljen, bilo je grešaka, ne ljutim se, sve što je bilo ovde može da se pusti. Bilo je pristrasno, ona je bila pijana - rekao je Janjuš.

- Janjuš ovde snosi veću odgovornost, jer on treba da vidi šta Maja radi. Maja se trudi da dokaže da nije bilo poljupca, a poljubac je najmanje bitan, ovde se vidi prisnost. Njeno ponašanje govori da je zaljubljena i izgubila kompas. Od čega se pravdaš ako ništa nije bilo? Napuši se ku*ca - naveo je Lepi Mića.

- Sama sebe osuđujem zbog ovog klipa, ja sam bila pijana tad, a da je poljubac bio, nije - vikala je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još