ANABELA ATIJAS BRIZNULA U PLAČ: Luna Đogani ne smatra da je kriva za svađu sa majkom (VIDEO)

Luka Belić odlučio je tokom "Igre istine" da se obrati Anabeli Atijas i Luni Đogani. Ovom prilikom Luka je poručio Luni kako treba da se pomiri sa majkom, kao i da on punih šest godina nije pričao sa svojim ocem.

- To je njihova privatna stvar. Sami su se doveli u ovu situaciju. Ne mogu da osuđujem Lunu u celoj priči. Svako ovde može osuditi. Luna, samo ću ti jednu stvar reći, ja sa svojim ocem nisam pričao šest godina, teško mi je da pričam ovo i da te gledam da imaš sa svojom majkom takav odnos. Ja sam sa svojim ocem poslednja tri meseca, pre nego što je moj ćale umro, imao da budem uz njega. Samo ću ti reći - nemoj posle da ti bude žao. Ja sa mojim ćaletom nisam ništa pogrešio, pre smrti sam mu rekao: "Sve ti opraštam", treba da se spusti lopta, mlada si - rekao je Luka.

- Šta da radim? Zašto mislite da je do mene? Ja sam pokušala da ispravim milion puta sve. Naravno da će da mi bude žao, ali nije do mene - pričala je Luna.

Luka je pokušao da urazumi Lunu da bude obazrivija prema majci, sa kojom trenutno ne razgovara, jer on nije imao priliku da sa svojim ocem, koji sada nije među živima, izgladi odnose pre njegove smrti.

Kada je Luna izrekla da smatra da nije ona jedina kriva, te da je dala sve od sebe kako bi popravila odnos sa majkom, Anabela je otrčala u sobu i plakala ispod pokrivača. Sve je očiglednije da je Atijasova sve ranjivija na svaku ćerkinu rečenicu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još