VEŠTO JE KRILA DA SE NE OSEĆA DOBRO, A ONDA SE PROBUDILA SA AMNEZIJOM: Sanja Marinković progovorila o porodičnoj drami

Iako uvek ima osmeh na licu kada vodi emisiju, Sanji Marinković nije uvek do smeha, ali, kako sama ističe, daje sve od sebe da ostane profesionalac u svom poslu.

Voditeljka je sada prvi put progovorila o zdravstvenom stanju majke.

- Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su kod kuće uvek imale masku na licu koja nam poručuje "nije mi ništa". Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro - počela je priču Marinkovićeva.

- Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi sa dijagnozom i da mora da misli na sebe. Nažalost, jednog jutra se probudila sa amnezijom usled izrazito visokog pritiska, ali su zahvaljujući stručnjacima posledice otklonjene i za 24 časa mama je bila sa nama kod kuće i smejala se pričama o svojoj zaboravnosti - dodala je voditeljka, ističući da joj je susret sa majkom u bolnici izuzetno teško pao.

- To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano prvo snimanje emisije "Magazin In", pre više od 20 godina.

Izvor: Kurir.rs/Story
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još