BILA SAM SVESNA DA ĆE ME SE ODREĆI: Ermina Pašović otkrila istinu o teškom detinjstvu, boravku u domu i odnosu sa ocem (VIDEO)

U Beloj kući juče je prikazan snimak razgovora Marka Đedovića i Zorice Marković, a tom prilikom Marko je ispričao da je Erminu Pašović otac maltretirao kada je imala 9 godina, da je bila u domu i da je se otac odrekao.

- Nemam komentar i tačka - rekla je ona.

- Tebe se otac odrekao, a ti nećeš da pričaš istinu - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Ne želim da pričam - rekla je Ermina.

- A zato hoćeš da Luna puca na svoju majku? Sitići će te karma - dobacila je Anabela.

- Ne moram ništa da pričam o sebi. Svesna sam bila čim sam ušla ovde da će moj otac mene da se odrekne. On je moj otac i ja njega volim - pričala je Pašovićeva kroz suze.

- Tebe se otac odrekao kada si pobegla sa dečkom, sa kojim imaš dete - rekao je voditelj.

- Istina je da sam bila u domu, to da me se tad otac odrekao nije istina. Ja sam se sa 18 godina udala, pobegla sam od kuće, za svoj propali brak sam krivila svog oca. U popravnom domu nisam nikad bila - rekla je Ermina.

- Ona je rekla da je otac maltretirao i nju i njenu majku. Pitao sam je šta je strašno uradila da završi u zatvoru za maloletnike, ona je rekla da to nije nego da je bila u domu zato što ju je država oduzela od porodice. Prethodno mi je pričala o batinjanju... Nije ona kriva ako ju je neko u 9 godina isprebijao na život i smrt, ali ona je rekla da to ne bi rekla ovde jer voli svog oca i ispeglala je odnos sa njim - otrkio je Marko Đedović.

- Upućen sam ali neću pričati. Ja samo znam da nije tačno da se neko nje odrekao. Mi smo letos bili u Sarajevu, ima normalan odnos sa ocem. Šta je bilo u prošlosti ne znam, ali se nije odrekao nje. Nije bila u popravnom domu - rekao je Bane Čolak.

Nakon što je Lepi Mića ustao da komentariše, Ermina je počela da plače i besni, a Gagi Đogani je ustao da je brani.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
1 komentar
  1. DRAGINJA says

    Gagi ce nekoga da brani. Pred njim mu Manipulator terorise cerku on CUTI. kaze ” pa to je normalno i drugi parovi se svadjaju.” Takvo vaspitanje nosi i tako se ponasao u braku. Ako se sad toliko svadjaju sta tek preostaje. Kad u nestvarnom zivotu kad nemaju nikakvih obaveza sem da se cuvaju i vole neprestaju sa svadjama sta ce biti kad izadju i treba da dele sve obaveze kako poslovne, porodicne, ljubavne, finansiske….Gagi imas krivu sliku o ljubavi i porodici.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.