BILO JE STRAŠNO, GURALI SMO SE: Ana Korać kroz suze pričala o sukobu sa Davidom Dragojevićem (VIDEO)

Da li je tačno da ju je David Dragojević udario u stanu i da je zbog toga od njega pobegla u rijaliti program "Zadruga", bilo je pitanje koje je sinoć dobila Ana Korać. Inače, to je otkrio biši zadrugar Miljan Vračević kom se Ana poveravala, a zadrugari su večeras imali priliku da čuju i šta je Miljan rekao.

- Nije istina da je on nasrnuo na mene, ali je istina da smo se posvađali. To je jedna od ozbiljnijih naših svađa. Nešto smo se pogurali, ali da je David nasrnuo na mene to nije tačno. Bilo je i sa jedne i sa druge strane, zbog toga sam ja te noći izašla iz stana i otišla. Pogurali smo se kod vrata. Inače, ja sam devojka kojoj je prestrašno kada neko viče na mene. Ne volim to. Ne znam da se ponašam. To se desilo u stanu našem i bilo mi je prestrašno. To nije tačno... Ne volim da pričam o tome - rekla je Ana sa suzama u očima, pa nastavila:

- Nije to tačno kao što je ispričao Miljan. Prvo sam pozvala Iliju. Mama i brat su upućeni u celu situaciju. Za mene je to prestrašno, što smo se pogurali oko vrata, prvi put mi se dogodilo da se nađem u takvoj situaciji. Izašla sam iz stana, zvala sam Iliju, Miljana nisam tada zvala, već sutradan. Nisam mu rekla kao što je to on ispričao. Mama mi je rekla da se smirim... Da je David nasrnuo na mene nije, nisam znala kako da se ponašam - govorila je Ana.

- Nije bilo tako. Mi smo se iz neke bezazlene situacije... Iz šale je to krenulo, ona je krenula po neku jaknu i tu smo se kod vrata gurnuli. Kroz smeh se desilo, ona je burno reagovala. Posle toga je otišla, mi nemamo svađe, ta glupsot se desila kod vrata... Ja sam se čuo sa njenom majkom, ja nikada ne bih nasrnuo, ja imam sestru. Miljan je povređen, Miljanu je krivo što je ona dobra sa Matorom i Janjušem, zato on iznosi te takve stvri. On je mene zvao pre ulaska u Zadrugu. Matoru ne može da podnese očima, mene je zvao da govorim to i to za Janjuša, ja nisam. Ja nikada Miljana nisam smatrao Aninim pravim prijateljem - pričao je David.

- Nije bilo iz šale, ali je krenulo iz šale, oko neke sitnice. Nešto mi je odbrusio, pa je od takve svađice nastao haos. Nije tako kao što je Miljan rekao, David je divan dečko. Desila se situacija i ja nisam mogla da poverujem da se on tako ponaša prema meni. Samo sam bila izgubljena u toj situaciji. Nisam odmah pozvala Miljana, već sutradan. On se pregrubo izjasnio - dodala je Ana.

- Da li si se Miljanu požalila: "Udario me je David" - pitao je Darko Tanasijević Anu Korać.

- Ne! - rekla je Ana.

- Suki je rekao da šalje delegaciju u Davidovo selo. Šta imaš da mu poručiš? - pitao je Maca Davida.

- Može da mi se sagne slobono kad izađem, zna gde sam - rekao je David.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.