OTKRILA DETALJE SUKOBA SA DEČKOM: Ana Korać pokazala kako ju je David Dragojević udario (VIDEO)

Ana Korać objasnila je zadrugarima sve do detalja kako je izgledalo nasrtanje Davida Dragojevića na nju, tokom svađe koju su imali, pred njen ulazak u Zadrugu 3.

Koraćeva je tvrdila da to nije bio udarac sve vreme tokom razgovara sa predstavnicima sedme sile, a onda je Marko Đedović prišao kako bi joj očitao lekciju.

Kroz razgovor mu je Koraćeva objasnila kako je sve izgledalo.

- Da, desilo se, ali ne tako - rekla je Ana.

Ana Korać promenila je priču tokom reklama, pa je čak i pokazala kako je izgledala situacija tokom koje se svađala u stanu sa dečkom Davidom. Nakon reklamnog bloka, Ana je istakla da joj je ta situacija bila prestrašna.

- To nije udarac. Ja nikada nisam rekla Miljanu da mi je David udario šamar. Ta situacija kod vrata mi je bila prestrašna. To mi je bezveze i odvratno. To što Miljan priča je laž i ja njemu to nikada nisam rekla. Ne razumem zašto on iznosi te stvari. Jedino to zna Ilija i moja mama. To što je izjavio je laž! Jedino ta situacija sa Davidom me je zabolela - rekla je Ana.

- Rekla mi je da su David i ona imali ozbiljnu svađu, kada je došla, da je toliko bila ljuta da je obrisala sve slike. Da je meni neko rekao za moju Sanju ili obrnuto, ja bih skočila. Ima pravo Đedović, delovala je neuverljivo - rekla je Jovana Tomić Matora.

- Ja sam homoseksualac, ja sam došao kod Ane... Ja ću da ga tužim za to... - rekao je David.

- Ana i ja smo bili najbolji prijatelji u Zadruzi 1, Ana mi je rekla: "Ovo je Miljan, moj najbolji prijatelj!". Ana je ispričala dve priče, jednu Pečenici, jednu Miljanu. Ana nije uverljiva - skočio je Lepi Mića.

- To što Miljan priča je laž, nemoj da staješ na drugu stranu, kad ne znaš. Niti si ti bio u stanu, niti je bio Miljan u stanu. Ja sam ispričala istu priču i Iliji i Miljanu - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još