MAJKA I SESTRA SU MI BILE NAJVEĆI OSLONAC: Indi Aradinović progovorila o svojoj najvećoj podršci tokom borbe za život

Indira Aradinović Indi našla se na velikim mukama kada je odlučila da operiše želudac, te se čak i borila za život. Danas je prvi put progovorila pred kamerama "Premijere - Vikend specijala" i u razgovoru otkrila kroz šta je prošla.

Ona je ispričala i da je odlučila da potpuno promeni život, a i otkrila kako su se njena majka i sestra osećale tokom njene velike borbe.

- Upravo tako, jedna važna i nova stvar je da živim novi život, bukvalno u svakom smislu. Zdrava ishrana, do kraja života neću smeti da pijem alkohol, slatkiši, gazirano. Vakcine za slezinu do kraja života, suplementi, to su neke ozbiljne promene, zadaci za mene - rekla je Indi i dodala:

- Mogu da kažem da su mi majka i sestra bile najveći oslonac, muški su me ispratile, razumele, bile uz mene od jutra do mraka i da nije njih dve, ne znam šta bi bilo, mnogo mi je to značilo. A što se tiče apela, sem ako zdravstveno nisu ugroženi, da ne pokušavaju to, jer sam i ja dokazivala da može. Ja sam mislila da se zdravo za gotovo rešava, ali nije tako. Ako baš moraju, neka biraju dobro - zaključila je Indi.

Izvor: Pink.rs
Foto: indy_ara_indira/Instagram

Pogledajte još